URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Salvem... tot

Alternativa | 04 Desembre, 2006 23:33 | facebook.com twitter.com

Avui dimarts 5 a la ràdio municipal, a partir de les 12:05 parlarem de la fotografia de Pere Josep García guanyadora del II Concurs de fotografia Urxella.

Aprofitam per recomenar  el fotomuntatge que ha elaborat Miquel Àngel Dora, emmarcat en la campanya Salvem Mallorca del GOB que podeu veure al bloc de l'Ateneu Llibertari. L'estel negre.

També aprofitam per comentar com un grup de pollencins varen anar a veure el Mallorca a Tarragona, i volian canviar les seves localitats, per això  varen parlar amb Grande, aquest les va a canviar les seves localitats a canvi de que parlasin bé del seu projecte de mega torres als seus llocs de feina. Sense comentaris,

Bosc de faroles i casetes de carboner. 

Camina per Mallorca?

Alternativa | 04 Desembre, 2006 16:22 | facebook.com twitter.com

Segueixen les limitacions i privatitzacions dels camins públics.

L’Ajuntament segueix restringit el pas per camins públics, en aquest cas el d’Ariant. El dijous passat el  ple de l’Ajuntament de Pollença va acordar proposar al Consell de Mallorca la restricció de l'accés als vianants al camí d'Ariant; quaranta persones per dia, sis dies a la setmana i l'Ajuntament donarà permisos especials per a les visites de grups. Es podran imposar restriccions durant l'època de cria del voltor.Igualment cedeix davant del propietari ( accepten la proposta de l’advocat,  més per no fer feina que per altra raó) i substituirà el tradicional camí de Síller per un nou traçat ( el del PGOU de 1991) que suposarà expropiar  a un altre propietari. Per acabar el batle va dir sense demostrar que la carretera vella de Lluc ja no passa per la seva finca ,  com diu Tomeu al seu comentari a l’anterior article sobre aquest tema El batle tanca un camí públic, en aquest cas el que ha de fer Tomeu és simplement “ mostrar el document de desefectació del camí. La Llei de bases de regim local al seu article 80 deixa molt clar que els camins públics són inalienables, inembargables i imprescriptibles.
Així doncs, quan pensa obrir el batle un camí públic que ell mateix a tancat?
A més el tram del camí està inclòs al catàleg provisional de camins. Ha presentat alegacions al catàleg el batle per defensar interesos particulars? “

Notícia al Balears i al Diario de Mallorca.

 Una altra foto presentada al concurs de fotografia Urxella II:

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb