URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Ni boies, ni parc eòlic.

Alternativa | 05 Desembre, 2006 16:53 | facebook.com twitter.com

Dues bones notícies per a la badia de Formentor relacionades amb el fals màrqueting verd, al Diari de Balears:

La comissió de Medi Ambient desaconsella que s’instal·li un parc eòlic a Formentor. Realment fer aquest parc eòlic era una bogeria que era difícil que fos permetrà per la Unió Europea, us imagineu a les aus morint per les col·lisions amb les aspes mentre no ens deixen passejar per Ternelles per no molestar les cries del voltor. Esperam que la raó sigui realment les aus i no els bípedes que juguen a golf. I és que amb aquesta gent pensa mal i encertaràs.

L’altra notícia: Costes multa amb 108 mil € l'empresa Hissambla que posà boies de pagament a Formentor i sol·licitarà a Madid que també li retiri la concessió per a la pròxima temporada.

Com varen dir ja a l'article; L'apropiació del mar amb l’excusa de protegir el medi ambient es va privatitzar part de la badia de Formentor des de 2001. Aquest va ser un regal del Molt Honorable Jaume Matas quan era mig ministre que donava ambient.

Foto del parc eòlic de Bilbao 

 


 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb