URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Una imatge val més d'un milió d'€

Alternativa | 07 Desembre, 2006 11:08 | facebook.com twitter.com

Ja se, ja se... va sortir ja fa uns dies al Diari de Balears, però no puc deixar de comentar-ho.

El pressupost de la Comunitat Autònoma per al manteniment de Marivent i Son Vent és d’1.055.894 euros. Casi la meitat dels diners son per pagar a la gent (els treballadors) que fa de l’estada de les seves* majestats[I] a l’illa un temps de pau, tranquilitat i un munt de comoditats, que les aïlla de qualsevol realitat i que fan de la nostra illa un paradís idíl·lic als ulls d’el de la corona i companyia.

 

Més de 200.000 euros seran per manteniment (neteja). I més de 430.000 son per inversions: la meitat serviran per a “nova inversió” en els edificis i mobiliaris. Potser construir més, comprar mobles, canviar el sofà que ja te un any i està antiquat, una gelera més gran per tenir-hi més cerveses…? L’altre meitat per a reposició de béns relacionats amb el funcionament del servei.

La notícia continua dient que el Museu de Mallorca te pressupostats 763.000 euros, la biblioteca pública 921.000€ i que l’Institut de la Dona 1.500.000€. Aquesta part no te desperdici. Quina vergonya!

Reflexió: per un parell de mesos de relax que venen a passar les seves majestats a aquest meravellós SPA que és Mallorca, hem de pagar més d’1 milió d’euros. Ara que arribarà una nova songonereta haurem de fer obres i comprar nou mobiliari i no tansols a Marivent sinó al vaixell reial, així que l’any que ve augment de pressupost…i això si no en neix un altre que aquests ja se sap com crien.

 

Crec que no m’ha sortit molt bé l’article. L’he escrit contenint la ràbia que hem fa haver de mantenir unes sangoneres com aquestes sense que no en facin ni brot, haver de pagar-los-hi les “vacances en pau”, haver de tancar carrers i platges per on passaran i haver de sofrir als mitjans de comunicació un dia rere l’altre comentant la típica foto reial. Perdonau però no podia contenir-me de comentar l’absurd.

 

P.D: Aquest article va dedicat a n’en Pepe que, com el rei, és a passar uns dies de relax.I també al company Socrates que està fent una molt bona feina al seu bloc.* Perquè meves no son.

[I] Hauria d’anar en majúscules...però no me dona la gana.

Pont

Alternativa | 07 Desembre, 2006 10:09 | facebook.com twitter.com

El meu pont no ho ha destrossat Na Cirer, però el bloc queda en bones mans. 

Fotografia de Mallorca confidencial. podeu llegir l'article i veure fotografies de la "cutre" restauració que fan ara.

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb