URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Be the law amic Joan Cerdà Rull..."bi de lau..."

Alternativa | 08 Desembre, 2006 19:53 | facebook.com twitter.com

Vinyeta de Pau publicada al Diario de Mallorca la qual hem modificat una mica, casi ni se nota. 

Que dir del nostre amic Joan Cerdà, ex-batle de Pollença i actual regidor d'urbanisme des de fa més de 7 anys i actual Conseller de Patrimoni i identitat Cultural. Conselleria inventada i feta a mida per a ell, per tornar-li el favor que va fer al vendre la batlia al Partit Popular.

Basta una volta pel nostre municipi per veure com ha quedat després de 7 anys de regiduria d'urbanisme. És una de les etapes en que s'ha construit més i més desmesuradament. Les urbanitzacions de la Font, Gotmar, el Vilar, etc, etc. han crescut desmesuradament, i no pareix que s'aturi aquest creixement. Ni que s'aturi, ni que ho vulguin aturar. Pollença, el Port de Pollença, Cala St. Vicenç, Formentor...han patit un procés urbanitzador(destructor) fins a les hores mai vist. L'area d'urbanisme és un caos, han sortit cases il·legals com a bolets, la gent se'n riu dels expedients d'infracció urbanística de l'Ajuntament. Etc, etc...

 Del patrimoni i l'identitat no en parlarem aquesta vegada.

 (Segueix)

L'obscuritat de l'Ajuntament de Pollença (I): Amagar informació.

Alternativa | 08 Desembre, 2006 15:59 | facebook.com twitter.com

 
A partir de la notícia apareguda l’altre dia al Diario de Mallorca  de la connexió entre diverses empreses constructores de Pollença i el cas Voramar, i davant de les creixents sospites de l’extensió de la corrupció urbanística a altres municipis de la illa, volem denunciar les dificultats  que l’Ajuntament de Pollença  ha posat a Alternativa EU- EV de Pollença per analitzar el tema, i ho farem en dos articles:

 - El 18 de febrer de 2005 varen demanar per escrit quina era la situació administrativa i tramitació dels expedients d’infracció urbanística.

- El 4 de maig de 2005 davant de l’habitual falta  de resposta escrita per part de l’Ajuntament varen tornar a demanar la mateixa informació sobre els expedients d’infracció urbanística. 

- El 13 de maig l’Ajuntament  es va dignar contestar-nos ( una de les poques vegades que ho han fet) i segons ells en compliment de l’article 37 de LRJPACC(  Règim jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Común) no es podia donar accés als expedients fins que no fossin tancats i que la sol·licitut hauria de ser individualitzada.

El 23 d’agost d’enguany varen demanar per escrit  el número d’expedients d’infracció urbanístiques que s’han obert als darrers anys i com s’han resolt. No demanaven noms ni cap dada que afectes a la intimitat dels titulars, simplement una estadística numèrica.  A dia d’avui encara no hem obtingut resposta a aquesta petició, mentre que si que hem tingut resposta a un escrit posterior ( del 14 de setembre). Entre altres coses volien comprovar els comentaris del carrer  de que per part del zelador municipal s’obren molt pocs expedients d’infracció, fet que no hem pogut comprovar.

 També volem denunciar que l’àrea d’urbanisme  no és precisament una bassa d’oli com ens volen vendre, i que n’hi ha una sèrie de punts que caldria solucionar. Però això ho deixam per demà.

 Avui mateix surt al Balears i Ultima Hora la notícia d'aquest mateix comunicat de premsa i de la segona part d'aquest que publicarem demà. 

Article dedicat a ne'n Xisco que ens segueix desde terres llunyanes. Bona sort per Marroc. 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb