URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Negror a l'Ajuntament de Pollença (II): l'Àrea d'Urbanisme.

Alternativa | 09 Desembre, 2006 11:09 | facebook.com twitter.com

Aquí teniu la segona part de l'obscuritat a l'Ajuntament, posiblement lo més greu i allà on hi ha interessos i duros pel mig, l'Area d'URBANISME.

Volem denunciar que l’àrea d’urbanisme  no és precisament una bassa d’oli com ens volen vendre, i que hi ha una sèrie de punts que caldria solucionar:

 1.- La situació d’inseguretat jurídica és total gràcies a que el Pla General d’ Ordenació Urbanística del 16 de novembre de 1990 encara no s’ha adaptat a les normes d’adaptació bàsica com són el Pla d’ Ordenació de l’Oferta Turística (POOT), i el Pla Territorial Insular (al que en teoria hauria d’estar adaptat el proper 31 de desembre de 2006).

2.- A l’actualitat oficialment no n’hi un cap tècnic a l’àrea d’urbanime,  però l’arquitecte Rafel Balaguer segueix exercint com tal a pesar de que una sentència  havia anul·lat el seu nomenament (agost de 2004). Hem de recordar que aquest arquitecte va ser nomenat per Joan Cerdà ( en aquell moment batle i regidor d’urbanisme) com cap de l’àrea d’urbanisme, quan només era un funcionari eventual ( maig de 2003). Per què tant d’interès en nomenar a Rafel Balaguer i relegar a l’arquitecte titular Jaume Carbonero ( ex-director general de Arquitectura i habitatge durant el Govern del Pacte de Progrés)?

 

 

(Foto del concurs Urxella. 3r. premi. Feta per Miquel Amengual. Personalment m'encanta. Ja la comentarem més endavant) 

 3.- Aquest estiu va esclatar  un greu conflicte entre l’arquitecte municipal Rafel Balaguer i un grup de funcionaris de l’Ajuntament. Aquests últims  varen fer un escrit oficial  a l’ajuntament on qüestionaven un informe de l’arquitecte municipal, i  l’acusaven “de correr, en tots els sentits darrera determinats administrats”. Davant aquestes acusacions un dels beneficiats per aquesta forma d’actuar de l’arquitecte municipal acusava a altres departaments de l’ajuntament d'entorpir la tramitació urbanística, provocar innecessaris alentiments i posar entrebancs a l’oficina d’urbanisme. I demanava que se li donés totes les competències directament a l’àrea d’urbanisme dirigida per Rafel Balaguer. Una petició sospitosa i vergonyosa.

Segueix més avall, que això no es tot, ni molt manco... 

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb