URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Ha mort un criminal.

Alternativa | 10 Desembre, 2006 18:07 | facebook.com twitter.com

Ha mort Pinochet, dictador, torturador, assassí, lladre... quina pena que s'hagi mort al llit sense ser condemnats pels seus múltiples críms,quina pena que pens que l'infern no existeix. 

A Pollença varen tenir la sort de poder escoltar el testimoni directe d'una de les persones torturades per Pinochet, Héctor Pavelic, demà parlarem de Héctor.

"Molts han estat els executats i desapareguts per la fúria de la bèstia assedegada de sang per poder mantenir  el seu poder i així sometre un poble pel terror. Molts foren els camps de concentració a Xile, i la nostra accidentada geografia anà transformant-se en un allarga i estrata fossa des d'on avui aquesta terra generosa els acusa. Són crits punyents que sorgeixen i que encara se senten des de Pisagua fins a Tierra del Fuego cridar: "Mai més"." Héctor Pavelic Pisagua i altres escrits. Ateneu Llibertari Estel Negre


 

Heavy

Alternativa | 10 Desembre, 2006 17:40 | facebook.com twitter.com

No tot en la vida és política  per això avui recomenam una pàgina web (audio blog) de Pollença molt recent del programa de la ràdio municipal El fantasma de la opera. Dimarts de 20:00 a 22:00.

Heavy Metal del bó. Els que fan el programa són: Manu Carvajal, Miquel Bota, Ramón Cerdá, José Moreno (toheavy) y Toni Cabanellas. A més a més tenen la col·laboració d' Adolfo Alegre, Toni Font o Jonhy Long. audioblog. Simplement. Play i escoltareu heavy comentat per uns bons especialistes...

Clar que no podem evitar fer un comentari polític, la banda sonora de la illa actualment és Hard Metal  amb el renou de la maquinària que arrasa tot.

 
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb