URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Pinochet i Catalina Cirer

Alternativa | 11 Desembre, 2006 15:53 | facebook.com twitter.com

Ahir quan vaig escoltar la notícia de la mort de Pinochet tot d’una  m'en vaig a recordar quan deien a Catalina Cirer “pinocha”, per què al igual que el dictador mort ahir, Catalina Cirer, quan era delegada del govern va perseguir a un exiliat xilé el company Héctor Pavelic, militant anarquista xilè, al qui vaig tenir la sort de conèixer a l’Ateneu Llibertari Estel Negre de Palma i que va venir a Pollença a fer dues conferències.

Catalina Cirer li va obrir un expedient de expulsió del país, l'acusava de ser líder d'uns actes violents el 1 de maig de 2001 durant una manifestació de la CNT, que demanava la devolució d'un local del seu patrimoni sindical. En el  seu dia el Diario de Mallorca em va publicar una carta en defensa de Héctor. Per què quan Héctor parlava de la dictadura xilena no destacava per la seva violència o demanar venjança sinó per  la seva valentia per parlar de les tortures que va sofrir, per la seva ànsia de justícia, que a dia d’avui encara segueix , i pel seu missatge pacifista; mai ens hem de convertir en el que són els nostres botxins.Els seus torturadors havien descarregat la seva fúria sobre el seu cos, però les seves idees, els somnis, les utopies romanien intactes. No pensem en la venjança sinó en la Justícia Social.

Igualment nostra ànsia de justícia segueix intacta tant a Espanya com a Xile, hi ha moltes foses que obrir.

Al seu llibre fa cinc anys ja deia Héctor que Pinochet mai podria ser jutjat i que la justícia no s'imposaria ni als polítics ni als grans interessos econòmics.

 (Segueix)

Tot és legal...dins la immundícia, naturalment.

Alternativa | 11 Desembre, 2006 11:20 | facebook.com twitter.com

Avui  Joan Cerdà al diari  Balears nega obscurantisme a l'àrea d'urbanisme i intenta marejar la perdiu; diu que com no tenim representació ( quines ganes tenim de tenir aquesta representació per poder fer una oposició més completa) no podem tenir lliure accés als expedients d'infracció urbanística ( fixau-vos com la llei defensa més als infractors que als possibles denunciants) i que lamenta nostra confusió en relació que Rafel Balaguer ja té plaça d'arquitecte. La veritat que ell encara és més oscur que l'àrea d'urbanisme. Bé li tornam a dir:

 -         Nosaltres no demanam lliure accés als expedients d’infracció urbanística com diu Joan sinó només  el número d’expedients d’infracció urbanístiques que s’han obert als darrers anys i com s’han resolt. No demanam noms ni cap dada que afectes a la intimitat dels titulars ( argument que torna a repetir Joan), simplement una estadística numèrica, per la que pensam que no falta cap permís de la secretària ( que si fos així, s’estaria estorbant molt, ja que nostra petició és d’agost).-         Diu Joan que lamenta la nostra confusió per que Rafel Balaguer ja té plaça a l’Ajuntament. Nosaltres no hem dit en cap moment que no tingui plaça, ja sabem que l’ajuntament va fer unes oposicions a mesura de Rafel Balaguer, més que discutibles. Si ja havia un arquitecte municipal infrautilitzat (Jaume Carbonero, ex-director general de Arquitectura i habitatge durant el Govern del Pacte de Progrés), feia falta un altre arquitecte? Hem de pagar tot el poble les fòbies de nostre regidor d’urbanisme? El que havien dit és que oficialment no n’hi un cap tècnic a l’àrea d’urbanime,  i que  l’arquitecte Rafel Balaguer segueix exercint com tal a pesar de que l’arquitecte titular  és Jaume Carbonero. Per què Joan encara no ha nomenat el cap tècnic d’urbanisme?  En resum ja estam acostumats a aquestes “marejades de perdiu” d’ en Joan nosaltres parlam d’unes dades molt concretes i ell ens respon parlant d’altres temes. Les preguntes són simples: -         Per què no ens responen i no ens donen una estadística amb el número d’expedients d’infracció urbanístiques que s’han obert als darrers anys i com s’han resolt.

Per què Rafel Balaguer segueix exercint  de cap tècnic de l’àrea d’urbanisme i no es fa un nomenament  oficial?

Com diu el roto. "TODO ES PERFECTAMENTE LEGAL...DENTRO DE LA INMUNDICIA, NATURALMENTE."

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb