URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Serveis Socials?

Alternativa | 14 Desembre, 2006 12:09 | facebook.com twitter.com

Publicam un article que ens ha enviat Joan Ramon Bosch Cerdà, publicat  al PIP.El tema són els Serveis Socials, que a Pollença són magres i al Port practicament inexistents. La veritat que ahir quan la vaig llegi, vaig pensar que pràcticament no hem parlat ni criticat a la regidora de Serveis Socials, fa tan poca cosa que passa desapercebuda...Joan ha fet un perfet resum de les mancances de recursos i personal i de la privatització que fan d'aquests serveis el quatripartit de regrés PP-UMP-UM-UNPI.

 

Uns Serveis Socials amb mancances greus.

 

La delegada del moll pareix haver oblidat que també és regidora de serveis socials, bé, probablement  ha oblidat les dues coses. Així, aquesta regidora  membre de Unió Mòllera, no sembla haver-se donat compte de que la problemàtica social al moll va en augment i que en canvi la infrastructura en quan a personal és totalment insuficient i el recursos humans no arriben a poder cobrir ni un 50% de la problemàtica.

Per posar alguns exemples:

- El moll comparteix assistent social amb Pollença, i aquest només pot ser al moll tres hores els Dimecres.

- No hi ha cap educador de carrer destinat específicament al moll.

- La plaça de treballador social segueix pendent de convocatòria (Tal volta els deu interessar més cobrir-ho des de qualque empresa privada).

 

Per altre banda, pareix ser que hi ha hagut pagaments de estades a alguns hostals del Port de Pollença a persones no censades i que no responien als criteris  per tal de ser considerats usuaris d’ajudes socials al nostre municipi.

 

 

 


 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb