URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Justícia i Corrupció.

Alternativa | 15 Desembre, 2006 16:17 | facebook.com twitter.com

 
Article (especialment l'acudit) dedicat a la subordinada "Puig Tomir alias Pollencina" continuarem denunciam les irregularitats de l'àrea d'urbanisme amb més força si és possible.

En aquest moment ens sembla complicat que es faci justícia de bons i de veres en els temes de corrupció urbanística, no només per les paraules i actuació del fiscal general Cándido Conde Pumpido sinó també pel que podem llegir avui al diari el País :“Un chivatazo obligó a adelantar una semana la detención del alcalde de Andratx”

A l’article es parla del malestar, que compartim,  del fiscal Juan Carrau amb les fiances que han pagat Hidalgo (100.000 euros) i Gibert (60.000 euros) per a sortir de la presó desproporcionades en relació als negocis immobiliaris que havien fet. Només Gibert havia ingressat segons Hisenda 800.000 euros no justificats en cinc anys

A més a més el fiscal ha assenyalat que s’ha permès als imputats pagar les seves fiances amb els doblers de les comptes intervengudes, o sigui que han aconseguit la llibertat amb una mínima part de la seva suposada activitat delictiva.

Més a prop ens ha agradat molt l’acudit dels germans Ramón i Xisco al Punt Informatiu, reflexa la zozobra per la que han passat des del Molt Honorable Matas fins a nostre Ajuntament.

 (Segueix)

Un diumenge especial.

Alternativa | 15 Desembre, 2006 08:37 | facebook.com twitter.com

 Aquest diumenge 17 doble convocatòria:

El mercadet del refugi d' animals de 10 a 14 al claustre de Pollença  i a les 10h. a la plaça de Son Macià (Manacor) excursió reivindicativa pels camins públics des Fangar (veure manifest)

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb