URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Mos volen fer tornar locos:ERC al Bloc?

Alternativa | 16 Desembre, 2006 18:49 | facebook.com twitter.com

Mos volen fer tornar locos o és que és una errada del periodista. Avui llegint el Diario de Mallorca he vist un article petit abaix a la dreta. Tractava de la presentació dels candidats d’Esquerra Republicana de Catalunya. Que per cert ara s’han esborrat lo de Catalunya i lo de Republicana.

L’aspirant al Parlament Balear, l’eurodiputat Bernat Juan, va assegurar – diu el diari – que no descarta cap pacte antes o després de les eleccions amb el PSM o amb el Bloc(...)encara que sempre a partir d’un programa d’esquerra nacional.

Dubto de si és una errada del periodista, de si ha passat alguna cosa, s’hi s’ha equivocat, si se volen rentar la cara... no ho se, no m’ho explic.

Nosaltres, ja ho hem dit molts cops, volem la unitat de l’esquerra, un front comú per fer fora a aquests que hi ha al poder i dur a terme polítiques deveres  progressistes. I si lo que diu aquest home encara és possible, doncs endavant!Volem ser Progressistes!

 (Segueix)

Nul·litat de les sentències feixistes ja.

Alternativa | 16 Desembre, 2006 11:46 | facebook.com twitter.com

Ahir nostre company de barricada Pep Vílchez al Diario de Mallorca va escriure un article defensant l'anul·lació de les farses judicials del Franquismo i va utilitzar l’exemple de la causa 900 que va suposar l’assassinat del tinent de navili Carlos Soto Romero enviat a la illa el 21 de juliol de 1936 per comminar als rebels a la seva rendició . El seu desembarcament en el Port de Pollença va servir als rebels per negar el seu caràcter d’emissari i acusa-lo, entre altres coses d’espia. Fou executat el 5 de novembre de 1936.

També molt interessant la opinió de Joan Queralt  del catedràtic de dret de la Universitat de Barcelona a un article del país Seguridad jurídica o nulidad de las sentencias” en el dona arguments jurídics per  acabar demanant la  nul·litat radical de la sagnant pantomima judicial franquista, civil, militar i governativa.

De l'excel·lent pàgina Memoria Republicana hem obtingut aquesta Portada de "La Causa general. La dominación roja en España" del Ministerio de Justicia Franquista.
La pedra filosofal del terror "rojo"
per al franquisme. Algunes veritats i moltíssimes mentides, errors i ferotgia. Un llibre que fa propaganda del pitjor estil amb els seus morts.  

 

A continuació els articles.

 

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb