URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Transport públic 1.

Alternativa | 17 Desembre, 2006 19:38 | facebook.com twitter.com

  Demà dilluns 18 a les 11:15 ens han convidat a la ràdio municipal, on esperam poder parlar de nostres denúncies a la gestió de l'àrea d'urbanisme, de com celebrar el Nadal de manera alternativa i de nostra darrera nota de premsa dedicada al transport públic. Aquesta és la primera part d'aquesta nota de premsa.

A Alternativa EU-EV pensam que el bon funcionament del transport públic és fonamental  tant per reduir els greus problemes de medi ambient que suposa l’expansió dels automòbils ( a Mallorca un per habitant) com  per la necessitat de que  Pollença funcioni com un sol municipi sense necessitat de doblar algunes infrastructures.

És evident que a  Pollença   l’abandono del transport públic  és total, ara farà un any que no tenim parada d’autobusos i per exemple si consulteu la pàgina web de l’ajuntament de Pollença, a l’apartat de transports només trobareu  l’ horari d’estiu del 2004, i si aneu a la famosa http://www.pollensa.com/ només trobareu les dades de l’empresa de transport.

No al tancament del camí vell de Pollença a Lluc.

Alternativa | 17 Desembre, 2006 09:40 | facebook.com twitter.com

 Segueix la feinada insistent de  la plataforma pro camins públic i obert avui a l'excursió dels camins públics d' es Fangar es repartira  un tríptic i aquest text que resumeix la situació del camí vell de Pollença a Lluc:

 Desprès de l’excursió reivindicativa del passat 7 de Maig i el posterior decret de batlia, que pareix  paper banyat pel nostres Batle.

Al tancament de les finques de l’empeltada i ca l’herevet, s’hi afegeix el de la finca de  Ca Na Borrassa, propietat de la família del actual batle de Pollença. Així doncs, veiem la poca voluntat del consistori Pollencí.

Els excursionistes, els aficionats a la bicicleta de muntanya i a la hípica. Hem seguit emprant aquest camí. Però entre el Consell Insular de Mallorca i l’Ajuntament de Pollença condicionen un camí no apte per a cavalls ni bicicletes, ni per persones amb dificultats afegides, amb un cost innecessari si s’aprofites la carretera vella de Lluc.

Per tot això demana’m al ajuntament Pollencí que obrí un CAMÍ PÚBLIC i fet amb DOBLERS PÚBLICS.

 
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb