URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

El Gabinet del Doctor Caligari: ràdio, urbanisme i transport.

Alternativa | 18 Desembre, 2006 15:51 | facebook.com twitter.com

Avui hem pogut parlar a la ràdio d'urbanisme, del concurs Urxella, de nostres propostes per millorar el transport públic, de un proposta de "bebetecas" i de intentar fer unes festes més ecològiques.

Al tema d'urbanisme la única novetat és el creixent nerviosisme, comentat per gent que el veu cada dia,  del regidor de l'àrea Joan Cerdà (UM)i pel que sabem no és l'únic. Avui mateix encara no m'havia anat de la ràdio i ja ha demanat hora per contestar a nostres crítiques, arguments i preguntes. Demà el podreu escoltar a les 11:15 a la ràdio muncipal. Esperam que aquesta vegada realment respongui a nostres preguntes i deixe de marejar la perdiu. Pensam que el més lògic seria fer un debat, però de moment Joan s'ha negat, no entenem la raó ja que el té 7 anys d'experiència a urbanisme i jo soc un neòfit. Procurarem escoltar que diu per contestar. 

El tema de la bebeteca i les festes més ecològiques el deixam per altres articles.

 

Aquesta és la segona part de la nostra nota de premsa respecte al transport públic, de moment no l'ha publicat cap diari, es veu que el tema no és tan impactant com el d'urbanisme, però per nosaltres és un tema molt important i on l'ajuntament ha fet una feina lamentable aquesta legislatura.
Demanam a l’Ajuntament que negoci amb el Govern i la companya concessionària una sèrie de millores, i en cas de no arribar a cap acord que agafi la iniciativa i solucioni les actuals mancances del servei.

Les millores més immediates haurien de ser:

- Fer una  estació d’autobusos a Pollença digna i millorar totes les aturades; més protecció, mes comoditat i millor informació.

- Incrementar la freqüència dels autobusos, que hauria de ser com a qualsevol gran ciutat.  En cas de que la companya no vulgui o no pugui l’Ajuntament hauria d’estudiar la possibilitat de posar en funcionament un bus municipal.

- Treure bons de descompte per a col·lectius determinats; persones grans, joves, associacions, clubs d’esport  ...

- Realitzar campanyes d’informació i sensibilització a la població sobre la necessitat d’utilitzar el transport públic.

- Crear una comissió municipal on participen ciutadans, associacions, taxistes, empresa de transport per controlar i millorar el transport públic.

 Ha arribat l’hora de tenir a Pollença un transport públic eficaç, racional segur i sostenible.

 Per acabar volem recordar que avui a les 20:30 al centre cultural dins el cineclub Koulechov. organitzat per Iniciativa Ciutadana per Pollença, es projectarà el Gabinet del Doctor Caligari, obra mestra de l'expressionisme alemany i rebel·lió contra l'autoritarisme que la pel·lícula simbolitza Caligari.

 

 

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb