URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Un mal començament; l' hospital d'Inca

Alternativa | 19 Desembre, 2006 15:28 | facebook.com twitter.com

Publicam aquest article que ens ha fet arribar el company Joan Ramon Bosch Cerdà. Una interessant reflexió crítica damunt l’hospital d’Inca ( avui el govern fa un acte de propaganda Pollença) que ha nascut de mala manera, esperam que a partir de maig pugui ser gestionat per professionals de bons i de veres i que es puguin arreglar els errors de l’actual govern.

 Animam una vegada més a tots els que ens llegeixen a escriure a aquest blog ( es podeu enviar els aricles a eurxella@yahoo.es). 

Properament parlarem de l’entrevista d’avui (resposta a nostre crítiques d’ahir) al regidor d’urbanisme Joan Cerdà a la ràdio municipal. Per desgràcia el regidor d’urbanime ha mostrat una vegada més la seva idea de democràcia i es nega a tenir un debat amb nosaltres, convertint aquest tema en un ping –pong. La seva excusa és que no tenim representació municipal, el 27 de maig podreu demostrar si voleu aquest debat a l’Ajuntament i la ràdio. 

 

L’Hospital d’Inca sembla insuficient abans de néixer. Són moltes les expectatives que ha generat el futur Hospital d’Inca, desprès de més de 20 anys de reclamacions per bona part de la societat de la comarca d’Inca, ningú negarà que arriba  tard, però finalment arriba i si bé el Partit Popular  ara ens farà “autobombo” d’aquest fet, i del seu interès amb la creació de l’hospital, cal dir que el Partit Popular dels 20 anys de espera, n’ha governat 16, i en canvi  per projectar i realitzar l’autopista d’Inca a Sa Pobla, li ha estat suficient una legislatura. Això deixà paleses les seves prioritats.Per altra banda aquesta obra posa de manifest com els nostres governants mantenen una manca de previsió en aspectes tan importants pel bé comú com són els dels serveis sanitaris, encara no està acabat, i ja se parla d’una ampliació, donat que l’hospital no serà suficient per atendre la població actual de la comarca. A més, al estar envoltat de vials – a pocs metres de les habitacions- no hi ha terreny per poder ampliar-lo i s’hauran de desviar determinats serveis a altres instal·lacions.Si bé cal alegrar-se de la construcció del nou hospital,  als punts negres  si suma la designació de Joan Ensenyat  a la gerència del Hospital, persona que  està acabant la seva Formació universitària, sense cap experiència en aquest sector i amb l’únic mèrit de ses militant del partit popular (val a dir que dins el mateix partit popular trobaríem gent més adient per dur endavant aquesta tasca). Això suposa una formula curiosa per alliberar gent del partit per tal de fer campanya amb dobles de tots els  contribuents, a més de suposar una formula que perjudica el servei que rebrem tots els ciutadans.

Val a dir que aquesta és una mostra més del tarannà del partit popular aquesta legislatura, i desgraciadament de totes en les que ha governat, però en aquesta decididament  “sin complejos”, i tristament recolzada per aquell partit que diu voler defensar   els interessos de tos els mallorquins, però que malgrat dir-se Unió Mallorquina, ha defensat per damunt la resta de fets, conservar les cadires de govern al Consell Insular de Mallorca i que ara per tal de guanyar alguns vots s’intenta desmarcar de paraula del Partit Popular, però  el segueix recolzant amb els seus vots.

  Cartell del Sepc demanant la dimidió del president del Consell Escolar; Joan Enseñat,  subdirector de gestió econòmica del nou hospital d'Inca, càrrec de confiança del PP, amb un sou de "49.000 euros bruts anuals" -més de vuit milions de les antigues pesetes. El seu currículum és el següent:
Amb 27 anys encara és estudiant d'economia. Li falten 3 assignatures per acabar la carrera
Assistent al campus de la fundació FAES, presidida per l'ex-president del govern espanyol José María Aznar
Cofundador i ex-president de la  organització universitària pepera NOU.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb