URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Plou a Bòquer i a la parada d'autobusos.

Alternativa | 20 Desembre, 2006 17:15 | facebook.com twitter.com

Avui plou a Pollença i ens hem recordat de l'excavació de Bòquer, que havia d'haver començat per agost, i també ens hem recordat de l'estació d'autobuses de Pollença.

Avui hem vist a gent esperant el bus a “l’estació de Pollença”. No sé si m’he de fer una altra vegada la fotografia amb el paraigües o si  he de regalar un altra paraigües com quan varen demanar tapar l’aturada del Port.

Hem de tornar a recordar que es complirà un any sense estació d’autobusos  a Pollença i que ja a agost el regidor d’urbanisme Joan Cerdà Rull va prometre en juliol una marquesina coberta amb dues tires de seients  que de moment no existeix. A octubre el mateix regidor va dir que tot era a punt per la parada, avui encara no s’ha fet.

L'estació d'autobusos de Pollença avui:

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb