URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

4 Propostes al regidor d'urbanisme.

Alternativa | 21 Desembre, 2006 12:45 | facebook.com twitter.com

Aquests dies hem viscut un intens intercanvi d’opinions ( s'ha negat a fer un debat) amb el senyor regidor d’urbanisme Joan Cerdà (UM) amb aquest escrit volem contestar a les seves afirmacions i col·laborar, donant idees pel gran pacte per solucionar l’urbanisme del que va parlarel dimarts a la ràdio municipal.

 

1- Diu que no han fet cap estadística dels expedients d’infracció urbanística oberts. Al manco ha canviat el seu discurs, el problema ja no es que demanam dades que afecten a la intimitat dels titulars sinó que no existeix cap estadística ni intenció de fer-la.

Nosaltres pensam que el primer pas, i nostra primera proposta,  per solucionar els problemes urbanístics de Pollença és tenir una informació el més completa, pública i transparent possible. Un bon exemple seria el diagnòstic actualitzat  de l’agenda local 21 de Pollença ( desembre 2004) on el mateix Joan Cerdà Rull, en aquell moment batle, diu que “servirà per donar a conèixer l’estat del municipi i serà el punt de partida de les propostes dels postres ciutadans” Per què no es fa el mateix a l’àrea d’urbanisme? Una de les propostes de la mateixa Agenda 21 va ser crear una web d’urbanisme i facilitar a l’accés d’informació urbanística.

Ja que el regidor d’urbanisme no vol fer una estadística i a pesar de no tenir representació ni els mitjans que té ell com regidor, seguirem els seus consells i exercirem nostres dret, responsabilitat i deure com oposició  i anirem a revisar les actes de govern i a parlar amb el jutge instructor dels expedients.

 

2.- Diu que fa falta fer un gran pacte per solucionar el problema urbanístic de Pollença i Mallorca. Estam totalment d’acord i volem participar d’aquest gran pacte però per això evidentment s’ha de començar per canviar les formes. El que pensam que no és un bon camí és no contestar a nostra petició del 23 d’agost de la citada estadística.. També pensam que aquest gran pacte ha de permetre participar als ciutadans no només mitjançant els partits, sinó també a través d’associacions com el GOB o individualment ( com s’ha fet a l’Agenda 21). Aquesta seria nostra segona proposta.

Fotografia del regidor d'urbanisme amb temps per fer de conseller d'identitat i patrimoni.

 


 


 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb