URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Concurs: Endevina qui ho ha dit! Premi segur!

Alternativa | 22 Desembre, 2006 14:31 | facebook.com twitter.com

Participa al concurs del bloc Urxella. El/la que respongui encertadament la següent pregunta li donarem un premi. Encara per determinar.

 De qui son les següents declaracions:

Pregunta: Quines serien les característiques programàtiques de la hipotètica coalició?

Resposta: un eix seria el tema de la corrupció. El segon eix seria anar cap a un creixement econòmic i territorial sostenible a Mallorca. Perquè aquest model a que ens han abocat aquesta legislatura és insostenible. Després el tercer eix seria la integració dels nouvinguts a la nostra cultura, com a ciutadans de primera, però també que assumeixin la nostra identitat amb totes les conseqüències i hauria de ser una legislatura per reforçar la identitat mallorquina que el PP ha posat en un tercer o quart pla. Això s’ha de potenciar perquè està venint molta gent de fora; però sempre amb un nacionalisme molt integrador i obert.

Aquests son els eixos programàtics que exigiria o exigeix _____ en cas de coalició pre-electoral. Sabem que és difícil, podrien estar fetes de moltes persones i d’almenys cinc partits polítics, però qui no s’arrisca no guanya.

 

Demà la resposta i el nom del guanyador.

Molts d'anys i bones festes: Per què tú ja no creus en els reis...

Alternativa | 22 Desembre, 2006 14:29 | facebook.com twitter.com

Ja se que normalment se dona només una felicitació de Nadal, però aquí a Urxella en donam dues pel preu d'una, que cascú trii la que més li agradi.

 

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb