URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Imatge lamentable

Alternativa | 23 Desembre, 2006 21:12 | facebook.com twitter.com

"Pinchame el movil" cridaven com a desesperats. Feres manipulades i manipuladores cridant contra la raó. Por, molta por he tengut al veure aquesta imatge. M'he atrevit a demanar a un periodista que era aquell desastre. Són la contramanifestació, m'ha dit. i una dona per darrera em comentava, son els del PP. Però pareixien cans enbojits, o almenys això m'ha semblat a jo al topar-me amb aquesta imatge. Després m'han fet pena, sí, ells tan manipulats. Però la següent reflexió ha estat: pena per ells?no, per nosaltres, per tots. Mentre hi hagui gent així ho passarem puta els qui creiem amb la raó. 
Crec que la foto ho expressa molt bé. Vosaltres mateixos... 
 (Segueix)

Abocaments badia, el final ?

Alternativa | 23 Desembre, 2006 12:08 | facebook.com twitter.com

Abans d’ahir l’ajuntament va aprovar, a la fí un pressupost de 190.000 euros per acabar amb els abocaments d’aigües brutes davant de l’hotel Daina.( Notícia diari balears)

Enhorabona, més val tard que mai, pensam que la darrera denúncia que varem fer amb analítica inclósa (veure articles coliformes fecals) , ha estat clau en avançar aquesta mesura per part de l’Ajuntament. Quan va sortir nostra analítica el regidor de medi ambient Joan Comas (PP)  va dir que ens la podien haver estalviat i que ja sabien el problema i que havien previst la solució. El que és cert és que des de l’acusació als veïns (recordam que el regidor va culpar als veïns del Port dels abocaments de detergents a la badia  veure article és més econòmic culpar als veïns). L’Ajuntament no havia dit res i ara es demostra que la solució prevista no era immediata.Enhorabona si de bons i de veres és soluciona d’una vegada aquest problema.

Si voleu veure totes nostres denúncies del tema ( presentades a la premsa i a l’ajuntament), mirau la catergoria aigua.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb