URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Els regidors d'urbanisme sempre acaben igual.

Alternativa | 26 Desembre, 2006 11:25 | facebook.com twitter.com

Aquest és un escrit que ens ha fet arribar un amic nostre i que subscrivim totalment.

Lo que volen és enlluernar amb els seus tecnicismes damunt plans d'ordenació vells i nous , així com amb les resolucions favorables dels tot poderosos i fantasmagòrics tècnics. És simple fum que amaga desídia, pero desídia activa cap a un lobby que els hi és favorable.

 

Aquesta és una de les fotos que és va presentar al concurs Urxella: Vista des de la Font. De Miquel Cifre Navarro. 

 

Els regidors d'urbanisme Sempre acaben igual, atmetent que no els hi agrada lo que hi ha però que no poden fer res per aturar-ho. Hipocresia pura i dura per guanyar temps i vots. Les responsabilitats se demostren quan fa mal temps i sinó que deixin el càrrec per incompetents.
 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb