URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Cal un pla, educatiu real a Pollença II

Alternativa | 27 Desembre, 2006 10:00 | facebook.com twitter.com

No m’agradaria donar la impressió de voler demonitzar la regiduria d’educació a Pollença, però si pens que aquesta a estat bastant pobre en quan a donar empenta a les diferents activitats educatives realitzades al municipi, tant des de l’educació formal, no formal o informal.

Per això, i per no dir que es tracta d’un text encaminat a erosionar l’equip de govern actual  (malgrat  pobres polítiques socials ho demanen), trobo que és més encertat mirar de elaborar propostes, per tal de encaminar  una regiduria que ha vist com els usuaris del sistema educatiu a Pollença, s’han incrementat els darrers anys de manera desorbitada, i penso que l’equip de govern no ha sabut ho no ha volgut preveure el creixement constant de la població al nostre municipi.

Entre les accions que s’han portat a terme, trob que s’haurien de incrementat els esforços, aquestes campanyes són:

-          Una campanya de comunicació prèvia a la preinscripció (que hauria de arribar a totes les llars).

-          La sensibilització de l’entorn escolar: reunions amb les direccions de les llars d’infants, reunions amb les famílies de les llars, visita a l’escola per part de les famílies de les llars, jornada de portes obertes a les escoles.

En l’àmbit social, s’hauria de construir una xarxa local per tal de sensibilitzar el major nombre de gent implicada en el procés educatiu.

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb