URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

FESTES MÉS ECOLÒGIQUES I SOLIDÀRIES:PENSAR GLOBALMENT I ACTUAR LOCALMENT.

Alternativa | 29 Desembre, 2006 09:30 | facebook.com twitter.com

Aqui teniu unes quantes sugerències que us fem per tal de gaudir d’un Nadal més ecològic i solidari. És clar que tot això només és un punt de partida. Idees per millorar el Nadal n’hi ha moltes més. Vosaltres mateixos...

- Comprar el menjar i les begudes amb racionalitat.  El menjar que es llença a les escombraries no aprofita a ningú. A més, cal seleccionar els aliments que comprem, per tal d’evitar els embolcalls innecessaris i per fomentar una producció local que redueix els desplaçaments i el consum d’energia. Evitar els embolcalls innecessaris, fer regals no materials, comprar productes de comerç just i solidari.

L’intercanvi de regals nadalencs amb els nostres parents i amics presenta avui opcions que garanteixen la protecció del medi ambient i la solidaritat entre les diverses cultures i que, alhora, ens asseguren que els productors dels països més pobres reben una retribució digna per la seva feina: aliments solidaris, artesania tèxtil, ceràmica, joguines, música ètnica, targetes de felicitació solidàries, etc. Moltes ONG ens poden orientar en la nostra selecció de regals. Algunes compres també es poden fer a través de la xarxa Internet. 

   

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb