URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Atenció i participació ciutadana.

Alternativa | 03 Gener, 2007 09:00 | facebook.com twitter.com

Una de les banderes que solen fet totes els grups polítics de diferent signe és el de l’atenció a la ciutadania, a més del foment de la participació ciutadana. Així, podem veuré com fa uns anys es va crear la regiduria de participació ciutadana, fins aquí tot molt bé.

De fet amb l’anterior govern s’arriba a crear una radio municipal que serveix d’altaveu, els seus professionals segueixen uns criteris molt professionals. Però per altra banda, de les entitats  que prenen part activa de l’entramat socio-polític pollencí veuen com les seves propostes i instàncies pateixen un silenci administratiu,(no voldria pensar que per manca de voluntat política)  pareix a ser que per manca de recursos humans., a més dins l’atenció a la ciutadania hi ha diferents àrees de l’Ajuntament implicades i no pareix que s’hagi  projectat una feina conjunta per millorar aquesta atenció des de l’administració. Des del conveni de treballadors es contempla algun tipus de partida per la productivitat, però cal recordar que és una obligació de l’administració local donar respostes en forma d’instància o al·legació per part dels ciutadans o col·lectius del nostre municipi.

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb