URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Innumerables residuos y excrementos humanos afloran en la superficie de las aguas.

Alternativa | 04 Gener, 2007 09:30 | facebook.com twitter.com

 Pareix a ser que el problema de les aigües de la bahia del Port de Pollença son crònics, o que la notícia del setembre de 1976 és anacrònica:

- "Es fàcil la observación de innumerables residuos y excrementos humanos, aflorar a la superficie de las otrora límpidas aguas."

- "...no comprenden como la situación, que parece allarse a la vuelta de la esquina, no toma cuerpo de una vez al dictado de los directamente responsables."

- "Mientras tanto, lo que nos parece incomprensible, por el peligro, sobre todo, que representa para los bañistas a quien, que sepamos no se les advierte de la anomalía, es que a estas alturas las autoridades pertinentes no aceleren al máximo..."

 

 
 

 

Després de trobar la notícia en un vell diari del 1976 se'm vanvenir al cap els comentaris que des de l'Ajuntament ens van fer: "us podieu haver estalviat l'analítica, ja sabiem del problema". Doncs pareix que sí que sabien del problema. La qüestió és, si ho sabien, perquè han hagut d'augmentar el presupost per arreglar-lo? Si una cosa està prevista arreglar lo normal seria que anés dins el pressupost inicial.

Ja hem parlat molts cops d'aquest tema, però el retall de premsa que hem trobat és molt ilustratiu de que lo de la merda ve de lluny. 

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb