URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

El desgavell dels pressupostos.

Alternativa | 07 Gener, 2007 14:53 | facebook.com twitter.com

Un any més observam amb preocupació que ha acabat el 2006 sense que ni tan sols s’hagi plantejat l’aprovació dels pressupostos del 2007.

El que és normal a quasevol poble, aprovar abans de començar l’any els pressupostos a Pollença sembla impossible. El que és normal a Pollença és el desgavell crònic de l'ajuntament, que habitualment aprova els pressupostos en el segon trimestre o inclòs en el tercer trimestres de l’any.

Aquests retards i la mala gestió dels pressupostos fan impossible una gestió mínimament planificada i racional de la despesa pública. Com han demostrat els darrers esdeveniments. L’exercici 2005 es va tancar amb un dèficit de 842.000 euros que ha suposat un retall de 300.000 euros al pressupost del 2006 i de 542.000 euros al del 2007

 A més  de puntualitat i planificació a les pressupost, a Alternativa demanam més  Participació Ciutadana tant en la realització com  en el control de l'execució dels pressupostos. Pressupostos participatius ja.

Cartell dels pressupostos participatius de Porto Alegre 20003 (Brasil)

 

 

 


 

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb