URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Bàsquet i immigració.

Alternativa | 08 Gener, 2007 11:26 | facebook.com twitter.com

 

Publicam una carta del club de bàsquet del Port de Pollença, publicada al darrer PIP i que és una bona mostra de les carències a nivell de serveis socials que pateix Pollença en general i el Port en particular i que ja hem comentat en altres ocasions. Aquest és un exemple les mancances de la regiduria de serveis socials els clubs d’esport s’han convertit en elements fonamentals i bàsics per la integració dels immigrants assumint tasques superiors a les seves estructures.

Fa falta un canvi urgent per aconseguir  la integració dels emigrants i donar alternatives a la juventut; espais, pressupostos, educadors de carrer...

RECORDATORI. Avui a les 20:00 al club de Pollença es presenta la plataforma per l'eliminació de les barrejes arquitectòniques.

Més val tard que mai avui trobareu al Diario de Mallorca nostra petició de millora del transport públic. 

 

BÀSQUET I IMMIGRACIÓ.

 

El club básquet Eu moll, es un club jove i humil amb una clara vocació educativa i social. Tot i que com diu sovint el nostre president ,en Manuel Sánchez som més una família que un club. Està format per un grup de  entrenadors- monitors cada vegada més qualificats (ara mateix compte amb tres llicenciats amb Ciències de l´Activitat Física i l´Esport,  estudiants de TSSFE , a més d´altres monitors titulats). El club está en un evident període de creixement i cada dia se´ns plantegen nous  problemas que nosaltres entenem com a reptes  i oportunitats per créixer.

Un dels problemes més grans és el d´integrar a les comunitats emigrants dins el nostre club, de forma que puguem contribuir de manera important a la seva plena integració social i cultural, així com evitar que aquests nens i nenes es passin el día “tirats” per el carrer amb el perills que això comporta, tant per ells (drogues , delinqüència…) com per  la societat en general (disgregació de la societat en diferents blocs enfrontats cultural i socialment).

Tot i la nostra bona voluntat és evident que és un problema massa gran per poder solucionar-lo nosaltres sols.

Imatge del Departament de Serveis Socials de l'Ajuntament de Sant Boi.

 

 

 


 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb