URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Propaganda per sobre dels ciutadans

Alternativa | 12 Gener, 2007 10:40 | facebook.com twitter.com

 

 Molt interessants les notícies aparegudes avui a la premsa, a partir de la denúncia que va fer el PSM de que els nins corrien perill a l’escola nova del moll.

Tant la directora del col·legi Miquel Capllonch, Catalina Gamundí, com la regidora d'Educació de l'Ajuntament de Pollença, Malena Estrany, asseguraren  que el nou centre educatiu no suposa cap perill per als alumnes. El tema del perill  i la seva percepció és discutible i subjectiu, però si parlam de nins i miram la foto d’avui del Diario de Mallorca amb cables penjant i sacs al pati no és una imatge certament tranquil·litzadora.

El que no és discutible és que les classes s’ha iniciat amb greus deficiències sense calefacció, falta de pissarres, aplics, comptador elèctric... El que ens sembla increïble és la resposta dels responsables de que no fa massa fred i que les molèsties són mínimes. M’agradaria veure a aquests responsables asseguts a primera hora del matí i durant varies hores a unes instal·lacions sense calefacció, estic segur que a la seva feina tenen calefacció. Patir aquestes molèsties no té cap  sentit ja que hi ha l’antic Centre Miquel Capllonch on s’han fet i es podien haver seguint fent les classes sense cap molèstia ni perill, fins que les obres del nou col·legi estiguessin totalment finalitzades. La única raó per la que els nins i personal del col·legi estan patint unes condicions de feina precàries es per motius de propaganda i lluita electoralista del Partit Popular i Unió Mallorquina. Una vergonya i una prova de la forma de fer política d’aquest partits més preocupats per la propaganda que pel benestar dels ciutadans.

Fotografia del Diario de Mallorca del pati del col·legi nou. 

 

AVUI A LES 18:00 A LA RÀDIO MUNICIPAL ENTREVISTA A IMMA MAYOL I A LES 19:30 XERRADA AL CENTRE CULTURAL.

La tercera tinent de batle de Barcelona ens parlarà de Participació ciutadana. 

 

Notícia al Diario de Mallorca: UM se pelea con el PP para ir a la escuela. El nuevo colegio Miquel Capllonch se ha abierto sin inaugurar y sin el visto bueno del alcalde, contrario a las prisas.
Notícia al Balears:
La direcció assegura que els nins no corren cap perill a l'escola nova Manquen acabats i no hi haurà calefacció fins la setmana que ve

 

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb