URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Cultura Obrera. Reflexió i lluita.

Alternativa | 14 Gener, 2007 16:21 | facebook.com twitter.com

Ens ha arribat el darrer número dels companys de barricada de Cultura Obrera per 0,50€, dotze pàgines plenes d’informació per reflexionar i lluitar. Que espereu per a subscriure-us o comprar-lo? Titulars:

- Denunciades les desaparicions de la repressió feixista. L’Associació per a la Recuperació de la Memòria Històrica de Mallorca, presenta una denúncia a l’Audiència Nacional  per desaparicions forçades durant el període 1936-1939. Respecte a aquesta notícia podem avançar  que properament tant la família de Martí “Bon Jesús” com de Josep Cànaves “Romí” afegiran els seus noms a aquesta denúncia.

- Mopis contra la destrucció. El col·lectiu Projecte Mopi denuncia el desgavell urbanístic i la corrupció política mitjançant accions directes públiques com interrompre el gol Mallorca Clàssic o el partit Palma Aqua màgica- Drac Inca amb pancartes denúncia. Entreu a la seva pàgina i donar suport a aquesta iniciativa.

- Passem  a l’acció ! Sí, però com? Critiques i reflexions sobre el moviment llibertari.

- Entrevista als germans Martorell, els dos joves de la plataforma Salvem La Real, acomiadats dels Tamborers de la Sala.

- Segona tertúlia de Cultura Obrera, al local de CNT Ciutat, el 25 de gener a les 20 h. Repensant l’anarquia actual.

- Mobilitzacions contra la corrupció urbanística i els preus de l’habitatge.

- La comuna d’Oaxaca.

- La problemàtica de les antenes mòbil. Aquest tema ens ha fet reflexionar sobre l’antena que hi ha dins el Port i d ela qual ja s’ens han queixat alguns veïns.

 Recordam també que avui  a TV3, just després del Telenotícies  (a les 21:30 aprox.) el programa 30 Minuts tractarà del "Cas Andratx".I en principi sembla que ho farà esmentant prou bé el paper que ha jugat el GOB.  Vos recomanam el programa, i sobretot, que en faceu difusió per a tota aquella gent que coneixeu

 Un reportatge de: Roser OliverProducció: Mertixell RibasImatge: Ferran Prat
Muntatge: Àngel RufíNo deixeu de visitar: http://www.tvcatalunya.com/p30minuts/30Item.jsp?idint=1147&item=reportatges

 

Avui podeu trobar al día del mundo un interessant article de Gabriela Corrazo sobre una notícia apareguda a aquet bloc.

Preparan un plan de integración para los jóvenes inmigrantes del Port de Pollença. El club EU Moll proyecta un acercamiento cultural y deportivosuman a una iniciativa para alejar a los jóvenes de la droga y la delincuenciaLos grupos políticos se suman a una iniciativa para alejar a los jóvenes de la droga y la delincuencia

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb