URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Democràcia participativa.

Alternativa | 15 Gener, 2007 12:22 | facebook.com twitter.com

Avui, encara que sigui amb un titular  que fa referència a la polèmica del col·legi del Port; " El alcalde del PP asegura que ha hecho ´ponerse las pilas´ a la Conselleria por los inacabados del colegio" surt al Diario de Mallorca una fotografia i una referència a la conferència d'Imma Mayol. Com haviam dit al final de la mateixa varen proposar al batle Tomeu Cifre i a la regidora de participació ciutadana Bel Cerdà ( presents a la xerrada) que obrissin a la participació ciutadana la decisió de què s'ha de fer a l'edifici antic del col·legi Miquel Capllonch.

Sembla que en principi els ha agradat la idea, ara esperam veure com la desenvolupa, Imma va comentar a la seva xerrada que per desenvolupar de bons i de veres  la participació ciutadana fa falta pressupost per estudiar quina és la millora manera d'arribar a la màxima gent de la manera més efectiva possible ( a Barcelona,encara que té una altra dimensió,  només en un estudi es varen gastar 50 milions de les antigues pessetes). A més a més tothom ha de rebre resposta a les seves suggerències o peticions, cosa que de moment no es fa a l'Ajuntament de Pollença.

Nosaltres ja tenim un parell de idees que properament publicarem i farem arribar a l'Ajuntament, de moment teniu obert aquest bloc per fer vostres suggerències.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb