URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

SOLUCIONS CONCRETES A PROBLEMES CONCRETS

Alternativa | 16 Gener, 2007 08:00 | facebook.com twitter.com

 

Aquesta és una carta que ens ha fet arribar el nostre amic i company Francesc Gomila referent a la xerrada d'Imma Mayol. Gràcies de tot cor Francesc. Salut i República!

 

     L’altre dia vaig poder assistir a una xerrada organitzada per EU-EV de Pollença on varen convidar a Imma Mayol, 3ª Tinent Batle de Barcelona. He de dir que em va agradar molt, la veritat. I ho dic per què es parlà de participació ciutadana en la política. Sobretot de temes i problemes concrets de la gent del carrer, en aquest cas, de Barcelona.

    De vegades, em dona la sensació que els polítics tenen una visió de la realitat un poc (per no dir molt) diferent i llunyana a la gent senzilla, normal i corrent, que viu el dia a dia amb els seus problemes quotidians i quasi sempre presents, i que moltes vegades llurs peticions no arriben a les capes més altes de l’esfera política. És com si el paper de la política només es dediqués a temes a nivell general i s’oblidés dels problemes, per petits que siguin, que sofreixen cada dia la ciutadania corrent.

   

 (Segueix)

FOGUERÓ

Alternativa | 16 Gener, 2007 00:09 | facebook.com twitter.com

Vos esperam al fogueró que farem al costat del Museu municipal de Pollença.

 

 

 De la pàgna fumerias. http://www.fumerias.com/

De grapes de grapes,

d'esclat amb esclat,

i de gats que he aplegat,

a ca nostra no hi ha rates. 

Bones Festes.

Del llibre de Miquel Horrach Nicolau, de sa botiga nova.

NOLTROS MATEIXOS. 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb