URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Sant Antoni i el transport.

Alternativa | 18 Gener, 2007 12:38 | facebook.com twitter.com

Enguany varem triar el tema del transport públic per fer nostre fogueró de les festes de Sant Antoni Antoni. Més d'una nay sense una estació de bus a Pollença.

A més a mé, varem fer un urxella ( que podeu descarregar en pdf).

Aquest és part del text de l'urxella

 SANT ANTONI I EL TRANSPORT

Sant Antoni a més de ser  el protector de la pagesia mallorquina; és també el protector del bestiar de peu rodó, que s’ utilitzava pel transport (cavalls,someres, ases, rucs, muls...). Al segle XV aquesta festa era organitzada pels gremis de llogaters de mules, dels traginers i dels bastaixos. Després van agafar el relleu els cotxers i els carreters.

Igual el nostre conseller d’Identitat, Joan, i el nostre regidor del sector primari, Tomeu, volen que tornem a utilitzar els muls. Només d’aquesta manera podem comprendre per que l’Ajuntament maltracta d’aquesta manera el transport públic. De moment el que han aconseguit és que la majoria ens desplacem en cotxe i  que només els que no tenen més remei utilitzen l’autobús.

L’Ajuntament no es pot excusar en que no té obligació de no garantir un transport públic municipal ha de negociar amb el Govern i la companya concessionària, i en cas de no arribar a cap acord, agafar la iniciativa i solucionar les actuals mancances del servei.

FOGUERÓ: ESTACIÓ DE BUS DE POLLENÇA AMB L'AUDTIORI AL FONS. 

El conseller i regidor Joan espera el bus amb un paraigues. 

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb