URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Guerra civil a les Balears

Alternativa | 20 Gener, 2007 12:05 | facebook.com twitter.com

Segurament la persona que coneix ideológicament més original és Juan Negreira i la seva originalitat radica en ser una persona honesta i valent, i això cada vegada és més infreqüent. No es casa amb ningú, ni es deixa arrosegar per les opinions majoritàries o el que és políticament correcte.

Des d'aquesta honestitat  Juan  ha iniciat l'aventura de dirigir una col·leció de fonts documentals de la Guerra Civil a les Balears. Es tracta de facilitar l'accés a fonts que es conserven a arxius militars, fent una trascripció literal de les mateixes. Més informació en pdf

El primer document l'ha transcrit el mateix Juan i es tracta de "La memoria Desembarco en Mallorca" redactada per l'ordre  del comandant general de Balears,Don Enrique Cánovas Lacruz.

Una col·lecció molt útil per a tots  els que vulguin conèixer de primera mà els testimonis dels protagonistes de la guerra civil a les Balears.Esperam que a aquesta col·lecció es pugui publicar un dia algún dels documents relacionats amb la guerra civil en Pollença, si teniu alguna idea ja sabeau amb qui contactar.

Juan ha publicat els següents llibres, no només llibres d'història militar sinó també de ser humans patint unes guerres que no han de tornar succeir, Com diu Joan a la seva dedicatòria al seu fill, con el deseo de que nunca, nunca tengamos que conocer guerra alguna.

Voluntarios baleares en la División Azul y Legión Azul 1941-1944. 

Mallorquines, menorquines y pitiusos en la guerra de Cuba 1895-1898.

Baleares en la Guerra de Filipinas (1896-1898).

Properament es presentarà el seu llibre sobre la guerra civil a Cabrera.

Aprofit també per anunciar que també està ja a punt de sortir el llibre sobre el "Adelante" de Pere Josep Coll, editada a les plaguetes del Raval pel nostre bon amic Albert Herranz, ja informarem  més endavant.

 

 
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb