URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

La Carretera Vella de Lluc s'ha d'obrir ja.

Alternativa | 21 Gener, 2007 10:14 | facebook.com twitter.com

Ens ha arribat la petició que ha fet Antoni Gorrias i Duran a l’Ajuntament de Pollença per a que  s'executi  el decret de batlia de 25 de maig de 2006  i es procedeixi a esbucar totalment els suports del tancament i la tanca, obres il·legals, de la finca de la empaltada que tanca la carretera vella de Lluc.

El cas és que Antoni és dicapacitat i va amb cadires de rodes elèctiques i fem l'excursió cap Lluc per la carreta vella no va poder anar pel saragall que ha habilitat el Conselll de Mallorca en conveni amb la propietat de l’Empalatada. Toni recorda que aquest conveni no pot suposar l’enagenació de la carretera Vella de Lluc camí de carro, practicable per cadires de roda. . Les vies públiques gaudeixen de les prerrogatives d’inembargabilitat, inalienabilitat i imprescriptibilitat.

Ara que l’Ajuntament ha donat el seu suport a la plataforma per la supressió de les barrejas arquitectóniques suposam que l’Ajuntament actuarà contra aquesta clara discriminació pels discapacitats impedint-les  la lliure circulació per una via pública.

 La petició està molt fonamentada legalment i recorda a l'Ajuntament diferents lleis tant referents a l'obligació d el'Ajuntament de defensar  els espais públics com d'evitar la dicriminació pels discapacitats.

Hem de recordar que Antoni Gorrias i Duran a més a més d'un expert muntanyenc
ha fet una important feina com a investigador històric i ha ajudat a la plataforma pro camins públics i oberts a recopilar informació per  demostrar la titularitat pública dels camins . Un dels llibres d'Antoni Gorrias dedicat a les cases de neu:
 
 

 

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb