URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Camí de Ternelles. March S.A.

Alternativa | 30 Gener, 2007 11:53 | facebook.com twitter.com

CAMÍ TERNELLES.

Com sabeu  l'Ajuntament  i el Consell, varen  aprovar fa mesos una regulació del camí públic de Ternelles (cinc anys després de la sentència que declarava el seu ús públic),  molt restrictiva: 20 persones al dia, sies dies a la setmana ( tret de les èpoques de cria del Voltor, entre Febrer i Maig, on l'accés només es podrà efectuar tres dies a la setmana). Nosaltres ja hem dit , al igual que la plataforma camins públics i oberts, que ens semblava una regulació molt restrictiva i exagerada.

Ara ens arriben queixes de gent que vol fer excursions pel camí de Ternelles i quan telefonen a l’Ajuntament per veure si ja s’han cubert o no les 20 places  no troben ningú que els doni una resposta, i passen per diverses àrees de l’Ajuntament( turisme, mitja ambient, participació...) sense que ningú sàpiga com s’ha de gestionar l’ús restrictiu del camí. Al final acaben telefonant a la fundació March, amb la qualsevol cosa estam exactament igual que abans de la regulació aprovada per Ajuntament i Consell., quan era una loteria poder utilitzar aquest camí; segons fossis o no de Pollença, i segons si la "senyora" era o no la finca

O sigui no hi ha cap control institucional i  la regularització de la utilització del camí que segueix en mans de la família March sense que ningú garanteixi que compleixin la regulació aprovada.

Per tot  això a Esquerra Unida – Els Verds demanam a l’Ajuntament que s’encarreguin directament de gestionar l’ús que han aprovat del camí de Ternelles.

Aprofitam per anunciar la convocatòria de la  Plataforma SON REAL NO TÉ PREU
 http://bloc.balearweb.net/sonrealnotepreu
>
Diumenge 4 de FEBRER. Excursió pel camí d'Es Porxot amb Vicenç Sastre.
(el camí públic d'Es Porxot travessa la finca de Son Real)
Concentració a Santa Margalida, Plaça de la Vila, a les 10:30

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb