URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

1 de Febrer: Apagada General de Llum

Alternativa | 31 Gener, 2007 12:00 | facebook.com twitter.com

Apaguem tot el 1 de febrer de 19:55 a 20:00h

El 1 de febrer de 2007: participeu en 
la més gran mobilització de ciutadans contra el Canvi Climàtic! L'Aliança pel planeta (grup d'associacions mediambientals) llança una cridada simple a tots els ciutadans, 5 minuts de treva per al planeta: tot el món apaga les seves  llums el 1 de febrer entre les 19:55 i les 20:00h.

No es
tracta d'economitzar 5 minuts d'electricitat únicament aquest dia, però sí de cridar l'atenció dels ciutadans, dels mitjans de comunicació i dels quals decideixen sobre el desaprofitament d'energia i la urgència de passar a l'acció! 5 minuts de treva per al planeta: això no duu molt temps, no costa gens i mostrarà que el Canvi Climàtic és un assumpte que ha de pesar en el debat polític.

Per
què el 1 de febrer? Aquest dia sortirà a París, el nou informe del grup d'experts climàtics de les Nacions Unides. Aquest esdeveniment tindrà lloc en el país veí: no cal deixar passar aquesta ocasió de torçar els projectes sobre la urgència de la situació climàtica mundial.

Si
participem tots, aquesta acció tindrà un pes real mediàtic i polític, alguns mesos abans de les eleccions! Feu circular al màxim aquesta cridada!
Amics de la Terra.

Fotografia presentada al concurs Urxella, de la normalment deserta primera fase de la circumval·lació.

Imponents fanals, raquítics arbres.

 


 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb