URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Dos sous per una feina.

Alternativa | 02 Març, 2007 12:03 | facebook.com twitter.com

Avui al dia del Mundo podeu trobar un article de Gabriela Corrazo sobre nostra denúncia de la creació d’un nou càrrec de confiança a l’Ajuntament ;un cap de servei d’obres amb unes retribucions mensuals de 1725 euros ( 14 pagues).

Aquest nomenament és difícil de justificar quan el regidor de Serveis Martí Ochogavía té dedicació exclusiva per exercir de cap d’aquesta àrea. Què fa aquest senyor? Com gestiona la seva àrea? Per què hem de pagar dos sous per la mateixa feina? Per què s’ha creat aquesta plaça eventual quan a la plantilla del personal laboral de l’Ajuntament fa anys que hi ha una vacant d’encarregat de serveis, que hauria de cobrir-se mitjançant oposicions.

Un nomenament que a més  és fa quan la  situació econòmica de l’Ajuntament és crítica, amb una retallada al pressupost del 2007 de més de 1,270,000 euros, degut als errors d’ingressos del 2005 i de despeses del 2006[1].En aquesta situació l’Ajuntament no es pot permetre el capritx de nomenar un nou càrrec de confiança ( que s’uneix a altres quatre ja existents; un arquitecte, el gerent  d’Emser i la gerent de la residència i la directora de la ràdio).

Pensam que aquest nomenament és una mostra més del desgavell econòmic i tudada de doblers que actualment domina la gestió de l’Ajuntament de Pollença.

Igualment és una mostra de la mala gestió de l’Ajuntament respecte al  personal laboral,. El que haurien de fer és regularitzar el personal interí i disminuir les contractacions de personal extern i la utilització d’”autònoms falsos ”  per la realització de feines que hauria de fer personal directament contractat per l’Ajuntament, cas de la directora del museu municipal o del tècnic d’esport, entre d’altres.

 [1]  - L'exercici 2005 es va tancar amb un dèficit de 842.000 euros que ha suposat un retall de 300.000 euros al pressupost del 2006 i de 542.000 euros al del 2007.

- Al darrer plenari es va reconeixer que s’havien autoritzats 729.097 euros  sense tenir partida presupuestaria, suma que s’haurà d’incloure al pressupost de 2007

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb