URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Pollença 07.

Alternativa | 05 Març, 2007 11:33 | facebook.com twitter.com

 Com sabeu ens agraden les noves tecnologies, la participació ciutadana i  el debat polític per això ens ha agradat la idea de la revista del Cercle d'Alaró, d'obrir  un blog Alaró 07. El blog de les eleccions. Un blog on  els polítics poden escoltar les demandes reals del poble i explicar a fons els seus arguments. Un espai comú que és un foro obert de debat per conèixer i donar a conèixer les propostes polítiques pel municipi. Visitau el blog i vereu que és una idea interessant, sobre tot els comentaris de la gent.

Per seguir el mateix model hem fet la proposta de coordinació al Punt Informatiu.  No tenim massa esperances en que PP i UM aceptin, si no s'han atrevit a deixar-nos participar a la tertúlia de la ràdio municipal suposam que tampoc voldràn aquesta eina de debat i participació. A més tampoc han destacat ni per una política impulsora de les noves tecnologies ( veure la pàgina web de l'Ajuntament) ni per desenvolupar la participació ciutadana. Però per demanar debat i participació que no sigui.

Imatge del blog PASAPUES


 

 

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb