URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

P.P. S. A.

Alternativa | 09 Març, 2007 10:51 | facebook.com twitter.com

Si haveu seguit una mica la premsa sabreu que el regidor d'urbanisme de  Calvià ha hagut de deixar el seu càrrec, que no la cadira, després d'haver-se comprobat que havia assignat compres i contractes "a dit" a l'empresa Leymen, propietat del seu germà. I com aquesta gent no es conforma amb fer negocis a nivell local, aquesta mateixa empresa Leymen ha fet bons negocis a altres llocs de Mallorca com Pollença. 

Ahir i avui podeu llegir al Balears i al "Última Hora" com fa  negocis el Partit PopularAhir  Un dirigent veïnal del Moll afirma que la Sala els forçà a contractar Leymen.Avui El concessionari de la platja del Moll denuncia Leymen SL per 12.000 €. L'empresa no els tornà un aval després de lliurar el material

 Si uniu aquest cas de nepotisme al del Port, teniu una bona idea de com funciona el P.P. S.A. El que haurien ser doblers públics per millorar la vida dels ciutadans es converteix en "amem com poder fer negoci".

La denúncia de l'expresident de l'associació de veïns del Port de Pollença , Antoni Vidal és molt clara.

«Quan jo era president de l'Associació de Veïns del Port de Pollença, l'Ajuntament ja tenia emparaulada la compra de tot el material de les platges amb Leymen i no tinguérem opció d'anar a una altra empresa. Les dutxes ens semblaren bastant cares però no ens donaren cap altra opció, o ho agafes o ho deixes», digué l'expresident de l'Associació de Veïns del Port de Pollença, Antoni Vidal, que confirmà que fou el mateix Ajuntament qui els subministrà els catàlegs de Leymen. «Ens ensenyaren els catàlegs i ens digueren que era el que havíem de comprar»


 


 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb