URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Les coses mai canvien soles.

Alternativa | 10 Març, 2007 11:20 | facebook.com twitter.com

Ja tenim la nova revista Brots dels Maulets, el jovent independentista i revolucionari. Molt bona feina fan aquests Maulets. Mitjançant els actes al carrer, pintades i manifests, és a dir, acció directe intenten que la gent prengui consciència política de que és necessari un canvi.

A la revista no podien faltar les paraules contra el Mundo i el PP. Enemic nº1 d’aquest, i de molts altres grups. Tenen un article molt interessant sobre l’alliberament de la dona i sobre un col·lectiu feminista format a la universitat de Barcelona. Sobte també un interessant article sobre la Veneçuela de Chávez i un dels seus barris més pobres i compromesos socialment. Està molt bé també un article sobre les festes d’hivern, on tracten les festes de Sant Antoni, Carnaval i Sant Sebastià.

Tracten també el tema dels moviments socials d’aquí amb un escrit de la plataforma Salvem és Port. De Portocolom. Després d’anys de lluites i d’implicació de molts de grups, col·lectius, partits polítics i gent particular, han aconseguit arribar a uns acords amb el govern perquè sigui entre tots que es decideixi que volen i com ho volen. Ara només falta esperar i seguir a l’aguait perquè compleixin els acords.

Com bé diuen ells: 

Hi ha molt per fer, i no podem esperar que ens ho donin fet, perquè les coses mai canvien soles.

Lluitar, perquè les coses només canvien si es lluita i perquè la Llibertat és fa a mà i sense permís.

Article de Pere Josep García.  

Imatge de la pàginan web dels Maulets

 

 Pdt. Avui al Mundo podeu trobar un article de Gabriela Corrazo; EU-EV denuncia unas obras del Port de Pollença on continuam denunciant les irregularitats que es fan a Ports, properament publicarem l'article complet a aquest Blog. En el tema de la premsa escrita hem de dir queno tot és blanc i negre. Mentre el Diario de Mallorca pràcticament no publica ninguna de les notes de premsa que els enviam, el Mundo ens ha publicat moltes. I és  que encara que les línies de les direccions tenen la darrera paraula, el periodista és la peça fonamental d'un diari.

A continuació el sumari de la revista.

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb