URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Actius

Alternativa | 11 Març, 2007 22:12 | facebook.com twitter.com

Enhorabona a tota la gent que llegeix i participa a aquest blog, per primera vegada ( esperam que no sigui la darrera) hem aparegut entre els blocs més actius dels 7 darrers dies. El que té molt de mèrit tenint en compte que la majoria de nostres articles són de caràcter local.

Gràcies a tothom.

Foto de l'Ullal, encara el podem salvar. 

Cimentvies.

Alternativa | 11 Març, 2007 10:05 | facebook.com twitter.com

El projecte de les ecovies, consistent bàsicament en fer propaganda ( el famós màrqueting verd PP-UM)  i posar uns cartells ( alguns ja caiguts) a uns quants camins ha costat la “friolera” de 2 millios d’euros. Són uns “cachondos" a la propaganda diu que  “Des del Consell s’ha decidit impulsar aquestes rutes, no sense un esforç econòmic …” com si posessin els duros de la seva butxaca, igual si  haguessin aceptat la millor oferta  per Can Domenge, 30 milions més d'euros , no haurian de fer "tan d'esforços".
I és que la propaganda d’aquest desbarat fa plorar diuen que “té com objecte promoure l’exercici físic ( el mateix que no podem exercir a Ternelles, el ca mí vell de Formentor o la carretera vella de Lluc) compaginant-lo amb el coneixement del patrimoni natural i cultural de la nostra Illa ( no sé si es refereixen a totes les construccions il·legals a sól rústic que poden trobar els turistes que vagin per aquests camins).

Diu la propaganda que aquestes rutes, a més, vénen definides per un entorn natural privilegiat i canviant ( i tant que canviant, en poques dies on havia natura surten casetes com bolets.)

Si et poses les ulleres d'Alternativa veus la realitat darrera la propaganda," les cimentvies"

 

 

 

 

Una foto dels cartells miraculosos, segons la propaganda. 

 

 

Dos. milions d'euros en cartells no està mal, a la pàgina del Consell posa els doblers gastat però no l'empresa que ha fet aquesta feina.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb