URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

L'estafa de l'estampeta.

Alternativa | 14 Març, 2007 09:22 | facebook.com twitter.com

Fins ara  sabíem que ni el PP-UM no es posaven d'acord en el conveni de finançament, ara es confirma que el Govern  ha anul·lat el conveni del finançament de l'auditori de Moneo a Pollença. Podeu llegir la notícia al Última Hora, Balears i Diario de Mallorca.

A altres articles hem vam deixar clara nostra oposició del  aquest projecte faraònic de l’Auditori, un capritx de Joan que hipotecaria a Pollença durant anys  ( veure articles categoria Auditori; 1, 2, 3) . Igualment vam denúnciar que el pacte UM - PP fen un mercat amb nostres doblers. Per acabar també havíem denunciat que el pacte era econòmicament un engany.

El Govern només aporta 600.000 euros al centre de dia de Pollença que es pagaran fins 2016, la resta dels diners fins als 2,300.000 euros els posa l’Ajuntament. Han fet un negoci ruïnós amb la residència i el centre del dia al Port de Pollença cedint gratuïtament el solar a una empresa privada acanvi d’una part dels serveis. La situació econòmica de l’Ajuntament és lamentable totalment endeutat.

El que ha passat ara a mi m’ha recordat la pel·lícula “Los tramposos” on un grup d’estafadors encapçalats per Tony Leblanc viuen del seus enganys. El de Pollença em recorda a l’engany de l’estampeta.  A Joan li vam  mostrar una bossa que semblava plena de bitllets, fins i tot se'n poden veure alguns. Una vegada que Joanha lliurat  la batlia a Tomeu, Joan ha comprovat que només conté uns quants bitllets i molts feixos de retalls de paper... Per què funcioni l’estafa la víctima ha de creure que obtindrà un benefici ràpid.

Quan no fas política, sinó negocis i  intercanvi de cadires poden passar coses com aquesta. Tomeu i Matas han pres el pèl a Joan i a Pollença amb les seves promeses, però Joan que ara es farà la víctima ha participat d’aquest joc de manera voluntària. L 'estafa no és un robatori que porta aparellat la violència.. L'estafa és una altra cosa. L'estafador, per apropiar-se d'allò aliè, la batlia,  utilitza fonamentalment l'actitud ingènua, negligent, imprudent i cobdiciosa de la víctima, en aquest cas Joan.

A les 11  Tomeu donarà explicacions a la premsa, avui pot ser molt interessant la tertúlia de polítics a la ràdio municipal.

Polítics singulars i el retorn de la Base.

Alternativa | 14 Març, 2007 07:09 | facebook.com twitter.com

Es veu que avui serà un dia mogut de precampanya  segons ens va dir ahir talaieta, un confident d'UM l'havia dit que avui en Joan Cerdà farà la seva presentació com a candidat de UM-UNPI davant dels mitjans de comunicació per llevar protagonisme als peperos i als seus clons molleros que per lo vist també avui firmen el pacte per anar plegats a les eleccions, amb presència d'en Matas. Molt bé que es facin fotografies amb Mito, després que no digan que no sabien res d'aquests personatge " Dios los cría y ellos se juntan"

El que és segur és que Maria Antònia Munar visita, avui a les 12,  les obres de la segona fase de la variant del Port de Pollença. O sigui que "el crític Joan" aprofitará per fer-se una foto amb la princesa.

Teniu a aquestes fotografies un bon exemple de com funciona UM i nostre regidor d'urbanime i conseller Joan. Em va impresionar la fotografia (darrer PIP) que es va fer Joan  vora  dos arbres que s'havien d'incloures al catàleg d'arbres singulars ( amb 3 més), al mateix temps centenars de pins com els de la foto ( ja marcats) es tallaven per fer la segona fase de la circumval·lació. Un polític singular aquest Joan protegeix cinc arbres i tala centenars de manera innecesària. Ja és hora de esborrar aquests polítics tan singulars del mapa electoral de Pollença-

 

 Avui també és un dia important per fer política de bons i de veres a partir de les 11 a la comissió de defensa es presenta la proposició d'ERC pel retorn dels terrenys i instal·lacions militars  de Pollença . Proposta a la que donarà el seu suport IU, ja veurem que fan PSOE i PP, tenim poques esperances de que canvi la situació absurda de la base, però per no demanar que no sigui.  A continuació podeu llegir la proposició.

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb