URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Una gran manifestació per acabar una setmana vergonyosa

Alternativa | 18 Març, 2007 10:37 | facebook.com twitter.com

Un gran éxit. Prop de 60.000 personeses manifesten a Palma exigint que els Governs de Mallorca i de les Illes Balears aturin tanta barbaritat destructiva. Hem trobat aquests blog on podeu llegir i veure bones fotografies de la manifestació

Ateneu Llibertari. 

Blog proactiu de l'Arc Mediterrani. 

Joana María. 

Reportatge fotogràfic de Pep Torró

 UNA SETMANA VERGONYOSA.

Munar es fa fotografies davant la destrucció 

Aquesta setmana va venir Mª Antònia Munar a visitar la segona fase de la circumval·lació del Port i davant de les queixes dels veïns de Gotmar pel fort impacte de l'obra ( s'han arrasat amb centenars de pinars i una part de la zona humida de l'Ullal) el director insular de Carreteras, Gonzalo Aguilar, va dir que no havien inventat res i que la circumval·lació fa 20 anys que s'havia projectat. Precisament aquest és el problema d'UM i PP no tenen imaginació ni capacitat per inventar res, i mantenen projectes obsoletes, com aquest, que destrueixen el gran valor afegit que té pel turisme aquesta illa, el seu mitja natural. Nosaltres si que tenim imaginació i inventam alternatives com la que en el seu dia varen presentar a les al·legacions; utilitzar el carrer de la Cadernera que és fàcil d'enllaçar amb el passeig marítim. Una obra menys costosa i impactante pròpia del segle XXI no de fa 20 anys. A un article anterior podeu trobar una fotografia aèria de l'alternativa que vam proposar.

 UM va dir  que  estava d' acord amb " el missatge" de la manifestació, però no en manifestar-se, es veu que no acaben d'enetendre el missatge, el 27 de Maig el repetirem més fort

Munar a los vecinos que critican la variante del Port: «También causan impacto ambiental sus casas» Mundo

UM revalida a Joan Cerdà y aspira a poder gobernar sin pactar con el PP
Munar destaca los 16 millones de inversiones y recalca: "Nosotros sí hemos cumplido"
(Diario de Mallorca).

Per altra part aquesta setmana també el senyors batle Tomeu Cifre i el president Jaume Matas amb fet oficial la coalició amb UMP amb una fotografia amb el president d'UMP Guillem Coll per reeditat el pacte PP- UMP amb

Com hem denunciat públicament des de que el senyor Guillem Coll va ser nomenat assesor de Ports (com pagament del primer pacte entre PP i UMP) s'han multiplicat les accions irregulars al Port d'aquest personatge, protegit per l'empresa pública Ports de les Illes Balears. Aquesta empresa no només no condemna les irregularitats realitzades al Port de Pollença com la cessió irregular (a dit i durant tres anys) del varador del Port a una empresa que té com sòcia a la dona de l'assessor de ports, sinó que fa oïdes sordes a les nostres peticions de documentació. Ni per telèfon, ni per correu electrònic ( ja hem enviat més de 30 correus electrònics) ni per escrit ( varen presentar una instància el 19 de febrer i aquesta setmana farem el recurs d'alçada), hem aconseguit parlar amb cap responsable. Tampoc hem aconseguit que l’empresa pública Port de les Illes Balear ens doni resposta a nostra petició de la documentació de les concessions i cessions que s’han fet al Port de Pollença.

Tomeu Cifre i Jaume Matas es fan la fotografia amb Mito.

Tomeu Cifre i Jaume Matas no podran dir que no sabien res de les irregularitats de Guillem Coll ( denúnciades públicament) com Rodríguez després de fer-se la fotografia amb Hidalgo. Si realment no hi ha corrupció a Ports i les nostres acusacions són tan greus ( paraules del propi Mito) el normal és que l'empresa pública de Ports es posés ràpidament en contacte amb nosaltres per demostrar que tot està en regla, legalment parlant. De moment el silenci de Ports el que fa es augmentar nostres sospites de què realment hi ha corrupció.
PP y UMP irán de la mano en las elecciones en Pollença (Mundo)

Esperam que algun dia s'avergonyeixin d'aquesta foto

 La redacció del Mundo menteix.

Aquesta setmana també ha sortit una notícia on Bartomeu Cerdà, el darrer càrrec de confiança, nomenat per l'Ajuntament nega pertànyer o haver pertangut a UNPI a la notícia la redacció del Mundo diu que es va limitar a fer-se eco de nostres manifestacions cosa que és falsa, ja que la nota de premsa que vam enviar, era igual que la publicada a aquest blog amb el títol de dos sous per una feina on ni citaven el nombre del càrrec de confiança ni que fos afiliat a cap partit. Si la redacció del Mundo va voler posar un titular impactant que assumeixi el seu error.

Bartomeu Cerdà niega en una carta ser militante de UM

Fotografia ( blog de Joana María) una pancarta directa, sense mitges tintes.

 

 

 

 

A continuació el manifest que es va llegir a la manifestació.

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb