URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Cultura Obrera nº16. Teixint la realitat.

Alternativa | 19 Març, 2007 10:00 | facebook.com twitter.com

Ja és al carrer el nº 16 del Cultura Obrera referent als mesos de març-abril. Aquest més ve carregat de notícies interessants. Aquí destaquem l’article de Feeixoo anomenat Teixidores. En aquest bloc tractem molts temes. Però poques vegades ens qüestionem les conviccions, el fons, el que ens fa esser aquí i teixir dia a dia per millorar el que ens envolta. Aquest article és una reflexió sobre el fet de moure’s i participar per tal de no quedar estancats i morir d’indiferència. Ara tenim una gran oportunitat unificadora, la lluita ecologista. Aquí teniu l’article, ja se que a lo millor és una mica llarg però val la pena:

TEIXIDORES

Teixir és donar-nos temps per sentir-nos i sentir els altres, creant relacions amb un esperit creatiu, reflexiu i combatiu; teixint una xarxa per interrelacionar-nos, per agafar forces per lluitar-despertar d’aquest ensopiment al que, pareix, estam avocats inevitablement.

Teixir donant passes endavant és esser conseqüents en les pròpies idees, actituds i accions, tant a nivell individual com col·lectiu; encara que sigui difícil mantenir aquest equilibri, mirant endavant, cap a l’horitzó.

La vida pot ser dinàmica, la lluita comença en una mateixa, teixint entre totes sense acceptar la còmoda i submisa resignació. Si una lluita ens desperta, ens mou i fa moure als que tenim al devora. Sorgeixen interessos que apropen als que hem decidit obrir els ulls, els que hem decidit que val la pena lluitar per a que aquest trabucat món tingui solució.

Si pensem que és impossible canviar les coses, donem una passa enrere, ens “acomodem”. Sense adonar-nos decidim no fer-hi res. Oblidem el que creiem: tanmateix és impossible.

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb