URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Els tres primers

Alternativa | 21 Març, 2007 10:00 | facebook.com twitter.com

 Presentam les persones que hem triat en assemblea com  els números 2 i la número 3 de la llista d’Alternativa Esquerra Unida – Els Verds a Pollença.

El número dos és Pere Josep García Munar "Garci" ( 23 anys). Estudiant  Universitari ( quart any d’Història). Son pare ja va ser regidor a Pollença. Ha fet la part central de nostre  programa de patrimoni i cultura i va ser l'impulsor de nostres denúncies a l’abandonament del patrimoni de Pollença ( Jaciment de Can Daniel, excavacions de Bòquer...).

La número tres és Antonina Amer Cifre "Tonina" ( 23 anys). Estudiant Universitària ( tercer any de Químiques). Ha fet feina durant dos anys, com becària, de l’Àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament de Pollença. Ha col·laborat en la realització del programa de Medi Ambient.

El cap de llista i alcaldable, com ja sabeu és José Luis García Salvador "Pepe" (38 anys) Professor d’Història al IES Guillem Cifre de Colonya de Pollença.

No volem fer el típic discurs sobre el meravellosa que és la joventut, a Alternativa EU-EV de Pollença tenim un bon grapat de gent jove però no hem volgut fer unes joventuts d'Alternativa a Pollença per què pensam que aquestes divisions no tenen massa sentit i s'utlitizen per dir el que "no és políticament correcte" o els majors no s'atreveixen a dir. A Pollença no ha hagut diferències d'edat tothom a opinat, a participat i a votat de manera igualitària. 

La joventut com tota edat té les seves coses bones i dolentes, i puc dir això amb coneixement de causa per la meva feina. Nosaltres hem apostat per la gent jové per què pensam que Pollença en aquest moment necessita un terretremol d' ímpetu,  ganes, claredat,  neteja,  valentia  i  imaginació. Fa falta canviar la inèrcia rutinària on sembla dormir Pollença mentre s'autodestrueix.

 El fons de la fotografia és el canyís de la zona humida de l’Ullal . Una de les zones que volem salvar de la urbanització, ja que és l’àrea on el Pla Territorial vol transvasar la edificabilitat de Cala Carbó.

 

Recordau avui a les 20:30 h organtizam  a l'antic col·legi Miquel Capllonch ( Port de Pollença) una conferència sobre DEMOCRÀCIA PARTICIPATIVA de Marc Parés i Franzi regidor de Medi Ambient i  Participació Ciutadana de l'Ajuntament de  Figaró - Montmany  (poble del nord de la comarca del Vallès Oriental).Us esperam, feu un esforç per venir podreu escoltar a gent puntera en altra forma de fer política local.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb