URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Els serveis ferroviaris a la manifestació.

Alternativa | 22 Març, 2007 10:06 | facebook.com twitter.com

 Joan Ramon Bosch Cerdà ens ha enviat aquesta carta en referència als serveis ferroviaris del dia de la manifestació, no é sel primer que ens ha denunciat aquests fets.

Carta oberta al executiu autonòmic.

 Soc un més entre els milers de persones que el passat dissabte 17 de Març sortí al carrer per demanar que canviïn les directrius d’ordenació del territori, que com és pot observar  passejant per la nostra benvolguda illa, són actualment poc respectuoses amb el nostre medi natural i amb un pretès creixement sostenible. Així dons, em vaig dirigir cap a Ciutat emprant el tren, i la meva sorpresa fou que en un dia en què fàcilment és podia preveure una elevada utilització d’aquest mitja, el tren només disposava de tres vagons, espero que  disposar de tan pocs vagons no fos d’una maniobra per tal de provocar una menor assistència a la manifestació, doncs va dificultar l’anada de molta gent i segurament a més va provocar uns menors ingressos als serveis ferroviaris de Mallorca, i dic que espero que no fos una maniobra per desbaratar la mobilitat dels manifestants, doncs això seria un fet   molt greu.

Vull aprofitar per demanar una vegada més, com ja férem tants de mallorquins dissabte passat, per tornar demanar que rectifiquin aquest model basat en un creixement desmesurat de les construccions a Mallorca, si bé rectificar no crec que faci sempre savis, si fa als que són capaços de rectificar més persones, i això considero que és el més important per qualsevol ésser humà, si bé alguns diuen que e ser humà és de condició corrupte, jo em nego a acceptar-ho.

Així amb el desig de que la veu de tots els mallorquins que sortiren al carrer sigui escoltada per part seva, amb el mèrit afegit del mal servei  Ferroviari, que feu arribar tard o no arribar a molta gent, però que no impedí que tanta gent omplis els carrers de Ciutat, només vull demanar que governin per tots els mallorquins, sense depreciar la gent que va sortir al carrer el passat dissabte, dóna’t que un govern no pot depreciar de la manera que ho han fet vostès, les veus de tots els ciutadans que reclamen que és conservi el nostre patrimoni natural.

Fotografia de la manifestació del blog de l'Ateneu Llibertari 

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb