URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Silenci i ocultació.

Alternativa | 29 Març, 2007 09:37 | facebook.com twitter.com

No penseu que ens hem oblidat d’irregularitats i tractes de favor a les cessions i concessions fetes per l’ens públic Port de les Illes Balears al Port de Pollença.

 Ens hem adreçat a l’ens públic Port de les Illes Balears sol·licitant poder mantenir una entrevista amb un dels responsables de l’organisme i tenir accés a la documentació. Al principi vàrem telefonar però els responsables sempre eren reunits o no eren, al mateix temps vam fer una petició per escrit ( 12 de febrer) i després enviem dos correus electrònics cada dia.

 Cap de les peticions no ha estat atesa, una mostra d’opacitat característica del Govern Matas igual que nostre Ajutnament.

Els darrers passos que hem fet ha estat presentat un recurs de reposició , abans no sabia que era això, però ara ja soc un expert, per silenci administratiu. El mateix que vàrem fer en el cas de les infraccions urbanísitiques ( encara no ens han donat resposta i ja ens toca fer un contenciós administratiu) i de l'estudi del Torrent. Això també forma part del circ,  haver d' anar a la justícia només per obtenir una informació pública

A més a més el grup parlamentari Esquerra Unida-Els Verds ha formulat al govern les següents preguntes

PREGUNTES AMB RESPOSTA ESCRITA

Quins han estats els criteris que han regit la cessió per teres anys del varador del Port de Pollença a l’empresa Nàutica des Moll, que té com a sòcia Antònia Cerdà Martorell, dona d’un càrrec de confiança a l’ens públic Port de les Illes Balears?

Per què l’ens públic Port de les Illes Balears no respon a la petició d’una entrevista o d’entrega de documentació sobre les concessions i cessions fetes al Port de Pollença que ha formulat l’agrupació d’Alternativa Esquerra Unida-Els Verds de Pollença?        

SOL·LICITUD DE DOCUMENTACIÓ

Còpia de tota la documentació sobre les concessions i cessions fetes per l’ens públic Port de les Illes Balears al Port de Pollença.

Una aliança de silenci i ocultació 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb