URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Mallorca oberta subvenciona el tancament de camins.

Alternativa | 31 Març, 2007 08:55 | facebook.com twitter.com

La Plataforma pro camins públics i oberts ens ha fet arribar aquest comunicat que mostra clarament com funciona el circuit dels dobles públics al Consell. Una feina impresionant. Quès el programa que subvenciona als tancadors de camí es digui MALLLORCA OBERTA és una demostració d'on fins pot arribar "la publicitat d'aquesta gent".

Des de la Plataforma Pro Camins públics i oberts, volem mostrar la nostra sorpresa per la localització de subvencions per part del Consell Insular de Mallorca a les finques de l’Empeltada, La Querencia i ca na Borrassa, totes elles implicades en el tancament del camí públic de la Carretera vella de Lluc, aquestes subvencions es troben en el marc del programa de subvencions conegut com a Mallorca Oberta , tota una contradicció, quan veiem com aquestes subvencions són en ocasions atorgades pel tancament de finques.

La finca de l’empeltada ha rebut subvencions a nom d’una societat anomenada Rustic-rafal SL, i aquesta societat acumula en total 52.988 en subvencions per l’esmentat programa 18.183  d’aquests per la finca de l’empeltada, quan la finca està denunciada pel tancament de la carretera vella de Lluc.

La finca de “la Querencia”, també una de les que tanca el camí vell de Lluc, rep mitjançant una Societat limitada, un total de 22.569 euros en subvencions de l’esmentat programa. Això o trobem al BoiB núm 116 de 17 – 8- 2006.

La finca de ca na Borrassa, per la seva banda, rep en concepte de tancament 4.884 euros.

 Tenint en compte que aquestes finques actualment tanquen un camí públic, considerem que s’haurien de denegar aquestes subvencions.

              Propaganda i realitat, una vegada més dos camins divergents

 


 

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb