URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Diners públics per actes religiosos en un estat aconfessional.

Alternativa | 02 Abril, 2007 08:14 | facebook.com twitter.com

 Lo que hem de veure. M’he trobat per casualitat un programa de setmana santa pel carrer. Res en contra de que els catòlics celebrin les seves festes. Però… sempre hi ha un però, no m’agrada que entre tots haguem de pagar les festes religioses. Ho dic perquè resulta que això està patrocinat per l’Ajuntament de Pollença i pel Consell de Mallorca. Val que vivim en un pais de tradició catòlica, que els cristians ocupin el carrer unes hores…però no que a damunt ho haguem de pagar nosaltres.

A més, al programa hi surten altres empreses, supos que també han posat duros. Aquestes, com no és d’estranyar, són Construcciones Llabres Feliu, Logística U.M.S.A transports i lloguer de contenidors per residus, Colonya, Associació de Veïns Port de Pollença, Viatges Pollençabalear vint anys arrendant xalets, Cuxach i Sa Nostra. És a dir dos bancs, uns llogaters de xalets, una associació de veïns i tres empreses vinculades a la construcció.

 

  +
 No ús alarmeu. Tot te una explcació de lo més llògica. Una festa d’arrel tradicional cristiana molt antiga a Pollença…per tant l’hem de pagar tots els pollencins. Una festa típica del poble… com la construcció, els xalets, els diners als bancs… De l’Associació de Veïns no direm res sabuda la seva vocació catòlica. Que ningú s’ho prengui malament, si els seus socis accepten patrocinar aquesta festa alguna cosa de catòlics si que deuen tenir… (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb