URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Una coherència rara, rara, rara.

Alternativa | 05 Abril, 2007 06:44 | facebook.com twitter.com

Ahir vaig a anar a Palma a fer- me la presentació de la llista del BLOC al Parlament de les Illes Balears. No havia res abans per què ha estat dit i fet ( em varen avisar dilluns) i vaig el número 31. La veritat que n’ha fet il·lusió formar part de la única llista que realment pot canviar la deriva destructiva de les illes. També em consider afortunat per formar part d’una llista on es troba Pere Sampol donant-li suport.. Igualment és una satisfacció formar part d’una candidatura d’unitat que suma esforços i forces.

La llista no obstant per Pollença te una part surrealista i és que a la mateixa es trobam els tres candidats que concorrin a la batlia de Pollença, 7. Biel Cerdà (PSM) 13. Miquel Àngel Sureda (ERC) i 31 un servidor.

La veritat és que és mal d’entendre i mal d’explicar, que els tres anem a una llista unitària al Parlament i separats en tres llistes a l’Ajuntament. Què voleu que os digui?

 En el cas d’ ERC ja varen comentar que en una reunió a setembre va quedar supeditada una possible coalició  a la decisió que prengués ERC a nivell autonòmic, si es sumava al bloc negociaríem la possible coalició. Finalment ERC s’ha unit al Bloc però molt tard, a la darrera reunio (16 de març) tant nosaltres com Esquerra vàren opinar que sense el PSM era massa tard per fer una coalició dels dos partits. Es podia fer un esforç pel Bloc, però la unió només d'ERC i nosaltres no és segur que sumaria, era complicada d’explicar amb tan poc temps. En aquest sentit res a dir.

Però el que m’ha sorprès totalment, i també a Miquel Àngel, és la presència de Biel (PSM) avui a la llista i en un lloc alt (7), el mateix Biel que s’ha negat, no ja a formar  Bloc a Pollença, sinó  inclòs a la possibilitat de negociar-hi, i que la darrera reunió del 12 de març és va mostrar més que distant , i va dir que no havia variat res la seva posició. El mateix Biel que va declarar a la premsa en referència a la seva negativa a negociar el Bloc a Pollença" Per coherència no podia encapçalar una llista electoral del Bloc quan ja havia votat en contra d'aquesta aliança en el Congrés del PSM a Palma". Ara troba coherent anar a la llista del Bloc contra el que havia votat . Si això és coherent, la veritat és que ja no entenc res, de la qual cosa m’alegro, per què vol dir que encara no he entrat en aquest món professional de la política”

Esper el millor resultat per aquesta llista i que Biel reflexioni i faci a nivell municipal el mateix que ha fet a nivell autonòmic.

LLISTA DEL BLOC PER MALLORCA AL PARLAMENT

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb