URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Desgavell d'obres al Port 1

Alternativa | 06 Abril, 2007 07:50 | facebook.com twitter.com

Comença la temporada turística s'obrin els hotels, restauransts i comerços i el panorama que es troben e els primers turistes que ariben al Port de Pollença és desolador.

Una vegada més comença com ha estat habitual durant aquesta legislatura, la temporada turística ha començat al Port de Pollença amb obres sense concloure. Gran part del passeig de Londres, lloc habitual de passeig de residents i turistes està aixecat i amb maquinària i material per mig, donan una imatge molt negativa i degradant del Port i sent un autèntic perill pels que passejam.


Pensam que l'Ajuntament hauria de tenir en conte la serietat en el compliment dels terminis de les empreses a l'hora de concedir les obres, ja que la mateixa empresa que fa les obres al Passeig (Crespi) ja va destacar per la seva lentitut en les obres de la plaça Joan Cerdà del Port (serveis públics ) obres que van durar mesos i van acabar al final de l'estiu passat. 

 

Igualment és lamentable l'estat dels serveis públics del Port,e s veu que el cap de guardamoll està molt entretengut amb els seus negocis i els de en Mito per cuidar aquest servei públic. Té una avantage pots fer les teves necessitats amb vistes a la mar.

 

 

I per acabar tenim aquesta obra digna de "Pepe Gotera y Otilio," o els més moderns "Manolo y Compañía". Viva el bon gust i l'elegància.

 Demà més.

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb