URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Desgavell d'obres al Port 2

Alternativa | 07 Abril, 2007 07:38 | facebook.com twitter.com

Segueix el desgavell d’obres al Port del Port de Pollença, obres que es fan mentre l’Ajuntament segueix sense rebre  els informes i documentació de Ports que haurien de presentar abans d’iniciar qualsevol obra. Obres fetes sense gust i amb un fort impacte visual.

Les darreres obres que denunciam són uns dipòsits d’aigua per fer netes les barques. Aquest dipòsits  havien d’anar soterrats, però s'han fet sobre terra. Segons Ports no els podien fer soterrats pel nivell freàtic?? Una excusa increïble, evidentment és més barat fer-los sobre terra. A la fotografia  podeu veure el fort impacte visual d’aquest dipòsits col·locats en una zona de passeig de turistes.

 També han fet unes noves pèrgoles iguals que les de la parada d’autobusos, o sigui gens pràcitques, ja que només serveixen per filtrar una mica la llum sense protegir de la pluja. Una inutilitat que també tanca el paisatge. Ens agradaria saber qui fa aquestes pèrgoles, per què a Pollenca li va bé el negoci. 

Us recordam que l’ens públic Port de les Illes Balears segueix sense respondre a nostres numeroses peticions ( un recurs d’alçada presentat el 21 de març i 50 correus electrònics) de poder mantenir una entrevista amb un dels responsables de l'organisme i tenir accés a la documentació de les cessions i concessions del Port .

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb