URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Can Guilló. Un golf il·legal que no volen veure.

Alternativa | 09 Abril, 2007 08:33 | facebook.com twitter.com

Ahir ens despertàvem amb la notícia a la premsa de que al Golf il·legal de Can Guilló l’hi han legalitzat des de l’Ajuntament la possibilitat de fer un Agroturisme i un llac, que és ben sabut que és part del camp de golf.

Ja denunciarem fa temps que allà hi havia un golf il·legal, cosa que sap la majoria de pollencins. Però ara al legalitzar l’explotació com a agroturisme la cosa agafa un caire trajico-comic. Legalitzen un negoci que te parts il·legals. D’aquesta manera tots els xalets que se dediquin a ser vivendes vacacionals haurien de poder tenir el seu propi camp de golf. Que trist.

 

Imatge de Can Guilló. 

No parlarem de tractes de favor. Però és curiós que el mateix advocat que va denunciar a Joan March, sigui el gerent del golf il·legal

També és curiós com després de que a l’any 1998 se li obrís un expedient d’infracció per a la construcció del golf, encarà ningú hi hagi fet res. Tan sols legalitzar-lo com a agroturisme. Que crec que ja fa molts anys que hi funciona.

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb